Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Parmatic 2021 vs 2022

Vuodenvaihde lähenee, lunta satelee ja joulu on jo ovella. Parmatic vuosi 2021 alkaa olemaan paketissa, vaikka projekteissamme työskennelläänkin ahkerasti myös vuoden vaihteen välipäivilläkin.

Kaikessa tekemisessämme 2021 huomioimme työturvallisuuden sekä huomioimme muut ihmiset ja asiakkaat, jotta maaliin päästiin aina turvallisesti ja aikataulussa. 2021 syksyllä tulin mukaan Parmaticin matkaan kohti uutta. Vuoden 2021 aikana Parmatic tekikin jo muutoksia ja aloitimme tekemään tulevaa uutta vuotta 2022 kehitysprojektien kautta. Alkuvuodesta 2022 myös uudistumme ja päivitämme ulkoasuamme, ainakin nettisivujen osalta. Muita muutoksia uusien kehitysprojektien tiimoilta tuodaan toteutukseen 2022 aikana, jotta voimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin. 2022 näyttää siis lupaavalta, aurinkoiselta ja työntäyteiseltä vuodelta. Parmatic on aina valmis palvelemaan kaikessa korjausrakentamisessa ja sisäilmakorjauksissa. Näin 40-vuotis juhlien kynnyksellä on tärkeä vuosi edessä ja suunta on tulevassa 2023 40-vuotis juhlavuodessa.

Juhlavaa loppuvuotta toivottaen

Janne Kolhonen
Toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Parmatic

Kaikki artikkelikategoriat

Uusimmat blogiartikkelimme

Parmatic ekologisessa vihreässä toiminnassa mukana

Korjausrakentamisen ekologisuus on muun ekoajattelun mukana ollut välillä isokin puheenaihe. Tulevaisuudessa jokainen miettii ja varmasti tulee vastaan urakoita tai asioita, joissa ekologisuus on valttia kilpailutuksissa ja mitä on hyvä ottaa huomioon heti projektin alussa kierrätyksestä.

Me autamme myös haastavassa maailmantilanteessa

Rakentamisen laadun standardoimiseksi laadittu RYL, Rakennusalan yleiset laatuvaatimukset, on alan ammattilaistenkin kesken huonosti tunnettu, ajoittain yksisarvisen myyttisyystasoilla liikkuva otus. Mistä on kysymys, mitä hyötyä siitä on ja mistä se on saatavilla?

Parmaticin toiminnan neljä kulmakiveä

Vuosi 2022 etenee iloisesti kohti kevättä ja uusia projekteja. Parmatic on ollut kohta 40 vuotta palvelemassa asiakkaitaan. Yrityksen pitkän iän ja tyytyväisten asiakkaiden taustalla vaikuttaa monta keskeistä tekijää.

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Kirvuntie 22
02140 ESPOO

 

 

Copyright © 2022 Parmatic Oy