Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Ekologinen kierrätys remonttikohteissa

Edellisessä blogissa kerroimme ekologisesta toiminnastamme ja tässä jatkoa vähän syvemmin kierrätykseen liittyen. Parmatic on ollut Eko toiminnassa mukana jo muutaman vuoden ja siitä on myös meille myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti. Kierrätys ja purettavien materiaalien uusiohyötykäyttöä tehdään projekteissamme yhteistyössä tilaajan ja suunnittelijoiden kanssa.

Viimeisimmässä kohteessamme Helsingin keskustan 1800-luvun lopun liikekiinteistötilan remontissa teimme kartoituksen yhdessä tilaajan ja arkkitehtien kanssa eli mitkä materiaalit säästetään, ja mitkä kaikki materiaalit voidaan kierrättää ja hyöty käyttää remontissa, jotta tulee mahdollisimman vähän sekajätettä.

ekologinen kierrätys remonttikohteissa

Yhteinen projekti aloitettiin katselmoimalla tilat ja arvioimalla, miten muutostyöt vaikuttavat säästettäviin materiaaleihin eli esim. vanhojen ovien siirto karmeineen toiseen kohtaan. Näin käymällä läpi kohteen hyötykäytettävät materiaalit, saatiin aikaan se, että tilan tyyli säilyy silloisen rakennusajan mukaisena sekä materiaaleja ei vain suoraan heitetty lavalle ja tilattu uusia. Tässä projektissa esim. kaikki ovet karmeineen ja listoineen saatiin siis säilymään hyvällä suunnittelulla ja yhteistyöllä. Kohteessa myös kaikki muut hyötykäytettävät materiaalit säästettiin ja laitettiin purkuvaiheessa suojaan rakennusvaihetta varten.

Hävitettävän ja jätelaitokselle vietävän jätteen osalta lähes kaikki saatiin lajiteltua omiin astioihin, joista ne sitten viedään jätelaitokselle jokainen omiin pisteisiinsä. Tämä säästää jatkossa luontoa ja sekajätteen määrä jää mahdollisimman pieneksi. Ne materiaalit tai laitteet, joita ei remontissa sitten käytettäisi, niin on pyritty etsimään toinen kohde tai varasto tulevaa käyttöä varten.

Hyödynnä Parmatic läpinäkyvä-palvelu

Parmatic tekee uudella Läpinäkyvä-palvelulla töitä läpinäkyvästi eli tarvittaessa autamme teitä budjetoinnissa, kertoen rivi riviltä mitä työ ja tuotteet tulevat maksamaan urakassa. Tekemämme läpinäkyvyysprojekti mallimme on toiminut loistavasti ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, kun tietävät mistä se kokonaishinta muodostuu, niin ei silloin jää kenellekään epäselväksi tai arvailujen varaan mitään. Kysy lisää ja tehdään yhteistyötä, teemme teille aina ilmaisen kustannusarvion jo seuraavaksi työpäiväksi.

Tutustu kotisivuillamme www.parmatic.fi toimintaamme ja ota yhteyttä tai pyydä tarjous.

Hyvää aurinkoisen kevään jatkoa.

Janne Kolhonen
Toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ekologisuus Korjausrakentaminen

Kaikki artikkelikategoriat

Uusimmat blogiartikkelimme

Parmatic sponsoroi urheilua ja edistää terveyttä ja turvallisuutta

Vuosi on vaihtunut, talvi ja hienot lumipeitteet. Olemme menossa kohti 40 v juhlaamme ja tässä blogissa tuomme esiin sponsorointi kampanjoitamme. Tuemme huippu urheilua sekä pyrimme turvaamaan lapsille ja nuorille hyvät harrastusmahdollisuudet. Tukemme auttaa […]

Vuosi 2022 Parmatic yhteenveto ja yrityksellä kohta 40-vuotis juhlat

Joulu on muutaman päivän päästä ja vuoden vaihde lähestyy nopeasti. Vuosi on mennyt meillä mallikkaasti ja paljon on tehty erilaisia projekteja sekä kehitetty yrityksen liiketoimintaa. Ensivuosi 2023 on yrityksen 40 v juhlavuosi, joten […]

Parmatic palvelee ympäri vuoden

Kesä on vielä Suomessa lämpöisenä ja aurinkoisena. Arki on osalla eli meilläkin ollut koko kesän käynnissä, ja me olemme palvelleet asiakkaitamme koko kesän. Pyörä siis jatkaa liikkumistaan ja kohtahan tuo joulukin kolkuttelee ovelle. […]

Parmatic – ammattitaitoa ja sitkeyttä 40 vuoden ajan 

Parmaticin historiaan mahtuu aaltoliikettä, ja niin tulee olemaan todennäköisesti myös tulevaisuudessa.  Kun yrityksen nykyisen omistajan ja vtj:n Sakari Putkosen isäpuoli Kari Hämäläinen perusti Parmaticin vuonna 1983, olivat työt pääasiassa maalaustöitä muutaman ensimmäisen vuoden ajan. Korjausrakentaminen laajemmin tuli mukaan yrityksen toimintaan sen perustajan oman mielenkiinnon myötä.

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy