Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Toimitilamuutokset

Pyydä tarjous toimitilamuutoksista

Toimitilamuutokset ovat olleet toimintamme tukijalkana koko yrityksen historian ajan. Olemme tehneet ammattitoimijoille, yrityksille sekä julkiselle puolelle niin pienempiä yksittäisiä toimitilamuutoksia kuin isoja toimistosaneerauksia mm. liiketiloja, kouluja ja päiväkoteja.

Toiminta-alueenamme on pääkaupunkiseutu, mutta isompia kokonaisuuksia olemme tehneet myös muualla Uudenmaan alueella.

Toimitilamuutokset vaativat hyvää silmää ja me palvelemme asiakkaitamme yhdessä hyvien suunnittelutiimien kanssa. Pyrimme tekemään jokaisen toimitilamuutosprojektin yhdessä tilaajan, käyttäjän ja suunnittelijoiden kanssa, jotta tuleva tilan käyttäjä saa toimitilaansa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Toimitilamuutokset
Toimitilamuutokset

Projektin eteneminen

Projektit aloitetaan katselmuksella, jossa kartoitetaan toimitilan nykytilanne. Katselmuksen pohjalta tehdään alustava toimitilamuutossuunnitelma ja pohjapiirros. Toisessa vaiheessa mietitään, mitkä tuotteet, tarvikkeet ja tavarat sopivat tulevan käyttäjän toimitilaan ja päivittäiseen toimintaan.  

Toimitilamuutoksen suunnitelmia päivitetään budjetin, tilaajan ja käyttäjän ehdoilla. Teemme suunnittelijoiden kanssa yhteistyötä, jotta projekti toteutetaan mahdollisimman kustannustehokkaasti. 

Toimitilaan kaivataan yleensä hyvin kulutusta kestävää materiaalia ja lisäksi tekniikka saatetaan uusia kokonaisuudessaan nykyaikaiselle tasolle. Toimitilasaneerauksen perusasioihin kuuluvat tilamuutokset, äänieristyksen parantaminen, työpisteiden ja kokoustilojen valaistuksien sekä tekniikan lisääminen, niin sähköjen kuin koteloiden ja tekniikkatelineiden osalta. 

Kun kaikki osa-alueet on sovittu sekä varmistettu, että kaikkia tuotteita on saatavilla sekä ne sopivat kokonaisuudessa yhteen, päästään toimitilasaneeraus aloittamaan. 

Lopuksi varmistetaan kaiken toimivuus ja tilaan tuodaan kaikki loput irtokalusteet. Hyvällä energialla ja yhteistyöllä jokainen tuleva toimitila on mukava toimitila. 

Parmatic tekee toimitilamuutokset ja toimitilasaneeraukset

Teemme kaikki toimitilamuutokset sekä toimitilasaneerausprojektit alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Tilaajan kanssa sovitaan, miten toimitilamuutokset toteutetaan ja kuka vastaa mistäkin osa-alueesta.  

Isoissa toimitilasaneerauksissa huomioimme myös samaan aikaan toisissa toimitiloissa työskentelevät, jotta työpäivän aikaan tulee mahdollisimman vähän häiriöitä. Parmatic toteuttaa aina pääurakoitsijana, joten olemme täyden palvelun toimitilasaneeraus ja toimitilamuutokset urakoitsija, joka palvelee kaikissa isoissa ja pienissä toimitilamuutoksissa. 

etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy