Puujulkisivumaalaus

Julkisivumaalaus on aina ollut olennainen osa rakennuskorjauspalvelujamme. Parmatic on toiminut alalla vuodesta 1983 – olemme julkisivujen kunnossapidon kokonaisvaltainen ja monipuolinen ammattilainen.

Julkisivumaalaus vaatii erikoisosaamista ja huolellisuutta erityisesti pohjatöiden tekovaiheessa – kunnon maalipintaa ei huonoille pohjille tehdä. Pohjatyöt ovat usein julkisivumaalauksen mittavin työvaihe sekä ajallisesti että kustannuksellisesti.

Ota yhteyttä!

julkisivumaalaukset

julkisivumaalaukset

Laadukasta ja perusteellista työtä

Julkisivumaalaus on monivaiheinen projekti, joka vaatii monipuolista erityisosaamista. Pelkästään erilaisia pintamateriaaleja on lukuisia. Nämä kaikki tarvitsevat omat työtapansa.

Varsinaisen julkisivun lisäksi maalausprojekti sisältää myös ulkokuoren metalliosien, puuosien, ovien, parvekkeiden, ikkunoiden, pellitysten, syöksytorvien, vesipeltien, kaiteiden ja terassien käsittelyn. Julkisivumaalauksen eri osa-alueet sekä niiden vaativat työtavat ja materiaalit ovat meillä vahvasti hallussa. Näin työt valmistuvat vaivattomasti ja tehokkaasti aikataulussa.

Julkisivumaalaus

  • suojaa rakennusta ja pidentää kiinteistön käyttöikää
  • parantaa rakennuksen ulkonäköä ja nostaa kiinteistön arvoa

Myös materiaalien laadulla on merkitystä

Ehjän ja hyväkuntoisen maalipinnan ensisijainen tarkoitus on suojata rakennusta. Maalipinnan merkitys rakennuksen käyttöiän määrittäjänä on hyvin keskeinen, joten julkisivumaalaus kannattaa tehdä laadukkailla Suomen oloihin kehitetyillä materiaaleilla. Julkisivumaalaus on helppo tapa luoda kiinteistölle uutta ilmettä ja tuottaa kiinteistölle lisäarvoa.

Käytämme laadukkaita uusimpia materiaaleja, jotka kestävät hyvin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Teemme yhteistyötä maan johtavien tavarantoimittajien kanssa, jotta meillä on käytettävissämme aina viimeisin tieto julkisivupinnoitteiden tuotekehityksestä.

Julkisivumaalaus nykyaikaisin menetelmin

Toteutamme toisistaan poikkeavien materiaalien ja kohteiden julkisivumaalauksia muun muassa kerros-, rivi- ja pientaloissa. Pientalojen pinnat ovat yleensä puuta ja kerrostalojen pinnat kiviainesta. Käytettävät työtekniikat ja materiaalit valitaan kohteen mukaan.

Julkisivumaalaus suoritetaan aina sopimuksen ja virallisten ohjeiden mukaisesti, sääolosuhteet huomioiden. MaalausRYL 2012 antaa selkeät ohjeet työtavoista ja maalausolosuhteista. Lisäksi hyödynnämme myös tuotevalmistajien omia ohjeita.

Julkisivumaalaus on pääosin kesäaikaan suoritettava urakka. Sään vaihtelut ja maalauskauden lyhyys tuovat omat haasteensa julkisivumaalaukseen – aikataulut ovat joskus isommissa projekteissa hyvin tiukkoja. Parmatic tekee maalausurakat aina aikataulussa. Työmiehemme ovat joustavia ja ammattitaitoisia, työnjohtomme osaavaa ja kalustomme nykyaikaista.

Suojaus ja työturvallisuus

Maalausalueiden oikeaoppisesta suojauksesta on huolehdittava, jotta työmaa-alue säästyy mahdollisilta maaliroiskeilta - ammattitaitoisen tekijän ja urakoitsijan tunnistaakin siitä, että maali on siellä minne se on tarkoitettu, eikä loppusiivoukseen kulu aikaa. Suojaamme työalueen tarvittaessa myös suojapeitteillä eli huputuksella. Huputus tehostaa ja nopeuttaa työtä sääolosuhteista riippumatta.

Julkisivumaalaus toteutetaan nykytekniikan mukaisella nostokalustolla sekä telineillä, jotka täyttävät turvallisuusmääräykset.

Meille on tärkeää turvata sekä työntekijöidemme että työskentelyalueen turvallisuus. Selkeä ja riittävän ajoissa hoidettu tiedotus asukkaille ja muille alueella liikkuville on hyvin olennainen osa työturvallisuutta. Kriittisimmissä työvaiheissa ja -paikoissa työmaa-alue rajataan tarvittaessa niin, että työmaalle ei ole pääsyä muilla kuin työhön osallistuvilla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olemme aina panostaneet julkisivumaalauksissa, kuten kaikissa muissakin töissämme, laatuun ja kestävyyteen. Olemme kokonaisvaltainen ja kustannustehokas valinta julkisivumaalausurakoitsijaksi – työmme jälki kestää laadukkaana vuosien ajan. Meiltä myös kokonaisvaltaiset julkisivuremontit!

Ota yhteyttä ja tilaa julkisivumaalaus osaavalta ja luotettavalta toimijalta!