Rakennuskorjausliike Espoo

Rakennuskorjausliike Espoo - Parmatic palvelee ripeästi ja joustavasti asiakkaitaan.

Espoolaisena yrityksenä on kaupunki ollut aina päämarkkina-alueemme. Isossa kaupungissa on hyvin monenlaista rakennuskantaa. Vanhimmat rakennukset ovat satoja vuosia vanhoja. On kartanoita, savusaunoja, kirkkoja, korkeita tornitaloja ja kaikkea siltä väliltä. Meillä on kokemusta korjausrakentamisesta niistä kaikista jo yli kolmenkymmenen vuoden ajalta. Kaupunginjohtajan virka-asunnon viimeisin peruskorjaus on Parmatic Oy:n toteuttama.

Yrityksemme on toiminut Espoon alueella vuodesta 1983. Yhteistyö sopimusasiakkaana kaupungin kanssa on kestänyt lähes 20 vuotta. Päiväkodit, koulut ja muut kaupungin hallussa olevat tilat ovat olleet korjauskohteitamme niin sisällä kuin ulkona. Olemme olleet omalla panoksellamme luomassa uutta ilmettä ja viihtyisää kaupunkikuvaa. Kättemme jäljet näkyvät.

Korjausrakentamista on riittänyt, sillä nopea kaupungin kasvu vaatii jatkuvaa ylläpitokorjauksia, jotta rakennusten käytettävyys ja elinkaari pysyvät uudisrakentamisen mukana nopeasti kehittyvällä alueella.

RAKENNUSKORJAUSLIIKE ESPOO - MONIPUOLISET PALVELUT

Palvelumme on kattanut vuosien kuluessa runsaasti julkista rakennuskorjausta - koulut, päiväkodit, urheiluhallit mm, mutta Espoon oleellisena ilmeenä ovat laajat pientaloasuinalueet. Kaupungilla on hyvä maine arvokkaana asuntoalueena ja on odotettua, jossa asukkaat arvostavat laadukasta palvelua myös korjausrakentamisessa.

Puujulkisivut pientaloasumisessa ovat pitäneet pintansa viime vuosinakin Espooseen rakennetuista taloissa. Niiden ylläpito vaati ammattitaitoa ja riittävän usein toteutettuna säilyy kiinteistöjen arvo ja asumisympäristö säilyy viihtyisänä.

Puu on hyvin suosittu suomalainen rakennusmateriaali. Se ei ole niitä huoltovapaimpia, mutta on helpohkosti korjattavissa.

Kerrostalot - ehkä jopa kasvavassa määrin - ovat oleellinen osa Espoota.
Ollaanhan kaupungissa. Perusrakenne on elementtitalo, joka hyvin ylläpidettynä on viihtyisä ja näyttävä. Katot, parvekkeet, ikkunat julkisivujen kivipinnat vaativat säännöllistä huoltoa ja korjausta. Näistä yrityksellämme on pitkä kokemus. Asunto-osakeyhtiöt ja muut yksityisasiakkaat ovat luonnollisesti myös olleet isona osana Parmatic Oy:n asiakaskuntaa.

Koska julkisivut ja pinnat ovat aina se rakennuksen näkyvä osa, on ne usein hoidettu ensisijaisesti kuntoon. Rakennusten toimivuuden ja elinkaaren kannalta on vähintään yhtä tärkeää, että myös kiinteistön tekninen toimivuus huomioidaan, kun korjausrakentamista suunnitellaan.  Näin myös taataan asumisviihtyvyys.

Rakennuskorjausliike Espoo - Parmatic Oy, ota yhteyttä.