Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Freda 47 liiketila

TyömaaFreda 47 liiketila
OsoiteFredrikinkatu 47 Helsinki
TilaajaBridge Properties
Yhteistyössä Kakadu suunnittelijat

Kohteen yleistietoa

Freda 47 liiketilan kunnostusta ja remonttia lähdettiin suunnittelemaan yhdessä tilaajan ja suunnittelutoimiston kanssa. Alkuperäisiin suunnitelmiin tehtiin katselmuksen perusteella muutamia muutoksia, jotta saatiin esim. lisää ns. kattotilaa ja valaistus saatiin sopimaan paremmin tulevaan kattoon. Alkuperäisen liiketilan tunnelma oli ahdas ja valaistus kaipasi päivitystä.

Remontin eteneminen, budjetti ja lopputulos

Remontti eteni purkutöiden jälkeen pienillä suunnitelmamuutoksilla loppuun asti sujuvasti aikataulussa. Työ tehtiin laskutusperusteisesti ja budjettia seurattiin kahden viikon välein. Budjetti pysyi muutaman sadan euron sisällä alkuperäisestä suunnitelmasta. Yhteistyöprojekti toimi todella hyvin ja kaikki osapuolet olivat lopputulokseen tyytyväisiä.

Tilaajan kommentit

Remontti meni hyvin budjetissa ja aikataulussa. Kohteen liiketila saatiin heti remontin jälkeen vuokrattua, joten remontti tehtiin hyvään aikaan ja oli tarpeellinen. Parmatic teki työt sovitussa aikataulussa sekä pysyimme budjetissa, vaikka lisätöitä tulikin rakenneavausten jälkeen. Suosittelen Parmatic Oy:tä tekemään remontteja.

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy