Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Uudella toimitusjohtajalla vuosi mittarissa – Parmaticilla kohta 40 vuotta

Tässä hiukan tarinaa omasta taustastani ja siitä, kuinka ensimmäinen vuoteni Parmaticin toimitusjohtajana on sujunut. Juttelin keväällä 2021 Sakari Putkosen kanssa ja sovimme, että ottaisin vetovastuun Parmaticin toiminnasta. Niinpä 1.9.2021 aloitin uudessa pestissä.

Vuosi on mennyt hienosti ja nopeasti. Meillä on ollut monta mukavaa ja näyttävää projektia, ja olemme saaneet uusia yhteistyökumppaneita sekä tilaajia. Yritys on kasvanut pikkuhiljaa ja katsotaan, missä olemme 1.9.2023.

Lautapojasta toimariksi

Minulla on taustallani Ylempi AMK-tutkinto, jonka painopisteenä on korjausrakentaminen sekä yritys- ja projektinjohto. Vuosien varrella matkaan ovat tarttuneet myös rakennusmestarin, sähkö- ja tietoliikenne- sekä terveystekniikan insinöörin paperit. Nuorena tuli käytyä myös ammattikoulussa talonrakentajan koulutus. Koulutustaustani on siis painottunut rakennuspuolelle ja rinnalle on kertynyt lisäksi muuta koulutusta, joka on tukenut matkaani työelämässä.

Työurani olen aloittanut ammattikoulun aikaan uudis- ja korjausrakennusprojekteissa. Valmistumisen jälkeen isoin ja tähän asti mieleenpainuvin projektini on ollut Tennispalatsin remontti, jossa olin mukana noin kaksi vuotta, aina Tennarin valmistumiseen asti. Matkaa lautapojasta toimariksi on siis vuosien varrella tehty.

Vapaa-ajalla harrastan kilpakeilaamista. Olen myös Suomen keilailuliiton hallituksessa ja toimin Helsingin Bowlingliiton puheenjohtajana. Muihin harrastuksiini kuuluu musiikin kuuntelu sekä rata-autoilu Endurance-sarjassa.

Parmatic ensi vuonna 40 vuotta

Parmatic täyttää ensi vuonna 40 vuotta ja sitä on tarkoitus juhlistaa niin yhteistyökumppaneiden kuin myös loistavien työntekijöiden kanssa. Heidän ansiostaan Parmaticin historia on näinkin pitkä ja jatkuu vahvasti eteenpäin. Tällä hetkellä meillä on töissä kaksi tekijää, joista toinen on ollut talossa jo 17 vuotta ja toinen 15 vuotta eli hyvin ovat viihtyneet. On tärkeää, että yrityksellä on tällaisia tukipilareita.

Pyrin johtamaan Parmaticia jatkossakin tunnollisesti ja tehokkaasti sekä kehittämään yrityksen toimintaa. Kertyykö Parmaticille ikää vielä toiset 40 vuotta? Sen aika näyttää. Teen kaikkeni, jotta historiallinen matka jatkuu ja asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Parmatic

Kaikki artikkelikategoriat

Uusimmat blogiartikkelimme

Parmatic sponsoroi urheilua ja edistää terveyttä ja turvallisuutta

Vuosi on vaihtunut, talvi ja hienot lumipeitteet. Olemme menossa kohti 40 v juhlaamme ja tässä blogissa tuomme esiin sponsorointi kampanjoitamme. Tuemme huippu urheilua sekä pyrimme turvaamaan lapsille ja nuorille hyvät harrastusmahdollisuudet. Tukemme auttaa […]

Vuosi 2022 Parmatic yhteenveto ja yrityksellä kohta 40-vuotis juhlat

Joulu on muutaman päivän päästä ja vuoden vaihde lähestyy nopeasti. Vuosi on mennyt meillä mallikkaasti ja paljon on tehty erilaisia projekteja sekä kehitetty yrityksen liiketoimintaa. Ensivuosi 2023 on yrityksen 40 v juhlavuosi, joten […]

Parmatic palvelee ympäri vuoden

Kesä on vielä Suomessa lämpöisenä ja aurinkoisena. Arki on osalla eli meilläkin ollut koko kesän käynnissä, ja me olemme palvelleet asiakkaitamme koko kesän. Pyörä siis jatkaa liikkumistaan ja kohtahan tuo joulukin kolkuttelee ovelle. […]

Parmatic – ammattitaitoa ja sitkeyttä 40 vuoden ajan 

Parmaticin historiaan mahtuu aaltoliikettä, ja niin tulee olemaan todennäköisesti myös tulevaisuudessa.  Kun yrityksen nykyisen omistajan ja vtj:n Sakari Putkosen isäpuoli Kari Hämäläinen perusti Parmaticin vuonna 1983, olivat työt pääasiassa maalaustöitä muutaman ensimmäisen vuoden ajan. Korjausrakentaminen laajemmin tuli mukaan yrityksen toimintaan sen perustajan oman mielenkiinnon myötä.

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy