Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Meistä

Tutustu referensseihimme
Parmatic esittelyvideo

Parmatic on tehnyt aina korjausrakentamiseen liittyviä töitä. Myös maalaus- ja sisäilmakorjauksiin liittyvät työt ovat olleet osa toimintaamme alusta asti.

Parmatic tekee myös kaikenlaista korjaussaneerausta sekä vahinkosaneerauksia, niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Teemme töitä niin pääurakoitsijana tarjousten perusteella, yhteistoimintamallilla, puitesopimuksilla kuin tuntitöinäkin. Sovimme aina toimintamallista yhdessä asiakkaan kanssa. Kaikki toimintamme on läpinäkyvää sekä luotettavaa.

Kysy lisää läpinäkyvä-toimintamallistamme, ota yhteyttä: janne.kolhonen@parmatic.fi

lupaus ikoni

Tyytyväinen asiakas on meille tärkein asia

Parmatic palvelee kaikkia asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla.Asiakkaina meillä ovat laajasti niin ammattitoimijat, taloyhtiöt, yritykset, yksityiset sekä julkinen sektori.

ekologisuus ikoni

Ekologisuus ja ympäristöystävällisyys

Jokainen projekti on meille tärkeä. Panostamme myös ympäristöystävällisyyteen ja olemme toimineet jo usean vuoden ajan ekologisella mallilla, josta meille on myös myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti. Jokaisessa kohteessa sovitaan aina tilaajan kanssa mitkä materiaalit voidaan kierrättää, säästää tai käyttää projektissa uudelleen. Toimitamme kierrätettävät tai hävitettävät materiaalit omiin jätteiden keräyspisteisiin, joten toimintamme on luontoystävällistä.

lupaus ikoni

Pidämme huolta työntekijöistämme

Parmatic tekee ja toimii pääosin omien työnjohtajien ja työntekijöiden voimin. Pitkäaikaisimmat työntekijämme ovat olleet töissä yrityksessämme jo yli 15 vuotta. Toteuteamme, niin asiakkaan halutessa, “avaimet käteen” -palveluna kaikki rakennus-, sähkö-, LVI-, katto- ja maanrakennustyöt sekä asbestityöt. Yhteistyöverkostomme on laaja, joten kaikki työt sujuvat mallikkaasti ja luotettavasti kauttamme.

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy