Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Kattoremontti Helsinki

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattoremontti Helsinki – Parmatic Oy toteuttaa kattoremontit laadukkaasti ammattitaidolla Helsingin ja Uudenmaan alueella.

Asiakkaitamme ovat yritykset, taloyhtiöt, yksityiset kotitaloudet sekä julkinen sektori. Parmatic Oy toimittaa kattoremontit helposti ja luotettavasti avaimet käteen-periaatteella pääkaupunkiseudulla.

Voit luottaa kokeneeseen tiimiimme, joka hallitsee kaikenlaiset kattoremontit. Teemme työt sovitussa aikataulussa ripeästi ja vaivattomasti.

Kattoremontti Helsinki - Parmatic Oy
Kattoremontti Helsinki - Parmatic Oy

Avaimet käteen – Kattoremontti Helsinki

Teemme kattoremontistasi helppoa! Suunnittelemme ja toteutamme kattoremontit alusta loppuun saakka asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti avaimet käteen -periaatteella Helsingissä ja Uudellamaalla.

Parmatic Oy tarjoaa monipuolisen kattauksen kattoremontteja:

 • Huopakaton uusiminen
 • Bitumikattoremontit
 • Peltikaton korjaus ja peltikattoremontit
 • Tiilikattoremontit
 • Uudet katot

Katto tarvitsee kattoremonttia

Katto on toimivan rakennuksen yksi tärkeimmistä osista. Kattoremontti on rakennukselle elintärkeä toimenpide, joka tulee toteuttaa huolellisesti ja tasaisin väliajoin rakennuksen hyvän kunnon ylläpitämiseksi. Katto on tärkeä osa rakennusta ja kiinteistöä, koska katto pitää sisätilat kuivina ja ohjaa sadeveden oikeisiin paikkoihin suojaten rakennuksen julkisivua. Uusi katto antaa myös rakennuksen ulkoasulle uutta ilmettä ja nostaa kiinteistön arvoa.

Katon keskimääräinen käyttöikä on noin 30-40 vuotta riippuen käytetystä kattomateriaalista, sääolosuhteista ja huoltotoimenpiteistä, kun taas tavallisen rakennuksen käyttöikä on noin 50-100 vuotta, joka tarkoittaa sitä, että jokainen rakennus tarvitsee ainakin yhden kattoremontin elinkaarensa aikana.

Säännölliset huoltotoimenpiteet ja oikein valitut kattomateriaalit, sekä hyvin toteutettu katto pidentävät katon käyttöikää. Katon kunto kannattaa tarkistaa kaksi kertaa vuodessa; keväällä ja syksyllä. Tarkistuksessa tarkistetaan katto vuotojen ja ongelmien varalta, sekä samalla kannattaa tehdä tarvittavat huoltotoimenpiteet. Tilaa katon kuntotarkastus meiltä.

Kattoremontin aika on silloin, kun pelkät katon huoltotoimenpiteet eivät enää auta ja katto on kuntonsa puolesta kattoremontin tarpeessa. Katon kunnon tarkkailu kannattaa, jotta kattoremontti voidaan ajoittaa oikein.

Kattoremontti Helsinki ja Uusimaa – Parmatic Oy:n kokeneet kattoasentajat osaavat arvioida kattosi kunnon, ja katon tarvitsemat huoltotoimenpiteet, sekä kattoremontin tarpeen aikataulun.

Kattoremontti Helsinki - Parmatic Oy
kattotyöt

Kattoremontin hyödyt

 • Kestävyyttä ja Suojaa: Katto on rakennuksen ensimmäinen puolustuslinja sääolosuhteita vastaan. Katto antaa suojaa sateelta, tuulelta ja lumelta. Kattoremontin avulla varmistamme, että kattosi kestää aikaa, sekä suojaa rakennustasi kaikissa sääolosuhteissa. Olipa kyseessä sitten auringonpaiste tai rankkasade, katon tulee olla luotettava suojan antaja säässä kuin säässä. Huolellisesti tehty kattoremontti suojaa koko rakennusta, ja on kannattava investointi pitkälle tulevaisuuteen.
 • Turvallisuus: Vanha ja vaurioitunut katto voi aiheuttaa vakavia turvallisuusriskejä ja mittavia taloudellisia ongelmia. Oikein tehty, ammattilaisten suorittama kattoremontti varmistaa, että kattosi on vahva ja suojaa kotiasi kaikilta sääolosuhteilta.
 • Kannattava investointi: Kattoremontti voi nostaa merkittävästi kiinteistön arvoa. Lisäksi se tekee rakennuksestasi houkuttelevamman mahdollisille ostajille, jos joskus päätät myydä sen.
 • Energiatehokkuus: Uudet kattomateriaalit ja eristysratkaisut voivat parantaa energiatehokkuutta, mikä näkyy suoraan lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa. Säästät samalla rahaa, kun otat huomioon ympäristövaikutukset.
 • Esteettinen Päivitys: Uusi katto tuo mukanaan visuaalista raikkautta ja antaa rakennuksellesi uuden upean ilmeen. Valitsemme materiaalit ja värit, jotka sopivat täydellisesti rakennuksesi tyyliin.

Parmatic Oy on kokenut kattourakoitsija, joka tietää mitä kattosi tarvitsee. Teemme kattoremontteja Helsingissä ja Uudellamaalla. Pyydä tarjous kattoremontista.

Kattoremontti

Huopa- ja bitumikattoremontti

Huopakattoa tai bitumikermikattoa on yleensä tasakatoissa ja loivissa katoissa, niin kerrostaloissa kuin omakotitaloissa. Parmatic Oy toteuttaa huopakattoremontin kustannustehokkaasti.

Huopakattoremontit tehdään yleensä kesäkaudella, mutta tarvittaessa myös katoksen alla talvellakin. Kattoremontti on edullinen, jos nykyinen kate ja kattokaivot ovat kunnossa, jolloin niiden päälle voidaan lisätä kerros nykyaikaista UV-kestävää bitumikermikatetta.

Tiilikattoremontti

Tiilikatteen uusiminen ajoissa kannattaa. Vanhasta tiilikatteesta alkaa yleensä irtoamaan palasia ja se kerää paljon roskaa sekä näkyvää sammalta. Katon korjaus on yleensä todella nopea, riippuen siitä, tehdäänkö myös alla olevalle rungolle korjauksia.

Vanhaa tiilikatetta vastaavia tuotteita on hyvin saatavilla. Katon ilme muuttuu huomattavasti vaihtamalla siihen uudet tiilet. Tiilikattoremontissa yleensä samalla uusitaan pääty- ja reunalaudat, sekä uusitaan sadevedenohjaus ja tehdään paremmat sadevesikourut- ja syöksyt. Tiilikattoremontin yhteydessä kannattaa samalla tarkistaa piippujen ja muiden kattoläpivientien kunto.

Peltikattoremontti

Peltikatteen kattoremontti tehdään monella eri tapaa. Nykyään tehdään usein myös rakenteen nostoa, jotta saadaan lisää kallistusta, sekä peltikatteen alle lisätään aluskate. Peltikatto kannattaa suunnitella hyvin, jotta lopputulos on kestävä ja näyttävä.

Katon korjauksissa tulee ottaa huomioon, että yleensä ennen uuden asentamista on piippujen ja läpivientien, sekä mahdollisten kattoluukkujen rakenteita uusittava, sekä tehtävä niille paremmat pohjat, jotta uutta peltiä asentaessa vesi kulkeutuu jatkossa oikeaan suuntaan.

Kattoremontin ja kattosaneerauksen hinta sekä kesto

Kattoremontit tai toiselta nimeltä kattosaneeraukset ovat suhteellisen nopeita remontteja, mutta kustannuksia kertyy helposti mahdollisista vastaan tulevista lisätöistä ja sääsuojan käytöstä. Kattosaneeraus suositellaan aina tehtäväksi sääsuojan alla, jolloin se on nopeampaa, eikä mahdollisia työnaikaisia vesivahinkoja pääse syntymään.

Kattosaneeraus on laajuudeltaan isompi kuin kattoremontti. Peruskerrostalossa peltikatteen ja rungon uudelleen tekeminen sääsuojan alla kestää noin 2 kuukautta ja maksaa noin 50 000-100 000 €. Tiilikatteen kattosaneeraus kaikkineen pohjatöineen kestää yleensä noin kuukauden ja on jopa puolet edullisempi peltikatteen kattoremonttiin nähden.

Jokainen kohde on kuitenkin erilainen, ja siksi hinta vaihtelee suurestikin.

Kattoremontti Helsinki ja Uusimaa – Parmatic Oy

Tarvitsetko kattoremontin Helsingin tai Uudenmaan seudulla? Parmatic Oy toteuttaa kattoremonttisi ammattitaidolla.

 • Asiantuntemus: Meillä on kattava kokemus ja vankka ammattitaito kattoremonteista erilaisissa kohteissa. Tiedämme, miten ratkoa erilaisia kattohaasteita, ja varmistamme laadukkaalla työnjäljellä sekä kestävillä materiaaleilla katon pitkäaikaisen kestävyyden.
 • Laatu ja Takuu: Panostamme laatuun jokaisessa vaiheessa. Käytämme vain parhaita materiaaleja, ja tarjoamme tyytyväisyystakuun työllemme. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että kattoremontti on turvallisissa ja osaavissa käsissä.
 • Yksilöllinen Suunnittelu: Jokainen kattoremontti on ainutlaatuinen, ja suunnittelemme jokaisen projektin yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin perustuen. Haluamme tarjota juuri sinulle parhaiten sopivan sekä kestävän ratkaisun kattosi tarpeisiin.
 • Kokonaisvaltainen Palvelu: Hoidamme koko prosessin suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen-palveluna. Me pidämme huolen siitä, että kattoremonttisi onnistuu aikataulussa ja työ toteutetaan huolellisesti ja ammattitaidolla.

Kattoremontti päivittää rakennuksen yleisilmeen, ja on investointi kodin turvallisuuteen, energiatehokkuuteen ja ulkonäköön. Tehdään katostasi kestävä! Parmatic Oy:n kattosaneerauksen ammattilaiset toteuttavat pienet sekä suuret kattoremontit ripeästi sovitussa aikataulussa.

Tilaa Parmatic tekemään kattoremontti tai kattosaneeraus

Teemme hyvillä työryhmillä kaikenlaiset kattoremontit nopeasti ja luotettavasti. Kattoremontti on tärkeä osa rakennusta ja kiinteistöä, joten se on tehtävä kerralla hyvin. Kattosaneerauksesta voi kysyä meiltä lisää, tarjoamme myös suunnittelupalvelun tarvittaessa. Tehdään yhdessä rakennukselle kestävä hattu kattoremontilla. 

etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy