Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Sokkelin korjaus

Pyydä tarjous sokkelin korjauksesta

Parmatic Oy tekee sokkelin ja perustusten korjauksia kaikille asiakkaille pääkaupunkiseudulla.

Sokkelin korjauksiin kuuluu myös haljenneen sokkelin korjaus ja painuneen perustusten korjaus. Sokkelin ja perustusten korjauksia tehdään pääosin, kun kelit ovat plussan puolella. Talvella tehtävät sokkelikorjaukset tehdään hätäkorjauksina sääsuojien alla.

Sokkelin korjaus kiinteistössä

Sokkelin korjaus käsittää joko näkyvän sokkelin osan kunnostuksen ja maalauksen tai sitten laajemman kokonaisuuden, jossa samalla yleensä tehdään tai uusitaan salaojat. Kevyemmässä pintakorjauksessa sokkelin rapautuneet ja irtoavat rappaukset irrotetaan. Sen jälkeen tehdään haljenneen sokkelin korjaus ja rappaus korjataan entiselleen, jonka jälkeen se maalataan.

Laajemmassa sokkelin korjauksessa kaivetaan sokkelin vierustaa anturan alapintaan asti. Sen jälkeen asennetaan salaojat sekä seinälle tehdään nykyaikainen lämmöneristys, joka samalla estää veden pääsyn rakenteisiin ja ohjaa veden salaojiin.

Perustusten korjaus kiinteistössä

Perustusten korjaus aloitetaan tutkimalla huolellisesti, miten rakenteet ovat vaurioituneet sekä mitä kaikkea perustusten korjauksen yhteydessä on hyvä tehdä. Perustusten korjaukseen liittyy kiinteistön alapohjan rakenteiden korjaamista sekä edellä mainittujen salaojien tekemistä. Perustusten korjauksen yhteydessä, riippuen miten ne on tehty, onko osa kalliolla tai ovatko perustukset päässeet painumaan, valitaan ja tehdään riittävän kattava suunnitelma korjaukselle.

Tutustu referensseihimme

Freda 47 liiketila

”Remontti meni hyvin budjetissa ja aikataulussa. Kohteen liiketila saatiin heti remontin jälkeen vuokrattua, joten remontti tehtiin hyvään aikaan ja oli tarpeellinen. Parmatic teki työt sovitussa aikataulussa sekä pysyimme budjetissa, vaikka lisätöitä tulikin rakenneavausten jälkeen. Suosittelen Parmatic Oy:tä tekemään remontteja.”

Bridge Properties

Diana Sirius liiketila

”Remontti meni hyvin budjetissa ja aikataulussa. Kohteen liiketila oli ennakkoon vuokrattu ja remontti tehtiin yhteistyössä tulevan käyttäjän toiveiden mukaan. Parmatic teki työt sovitussa aikataulussa sekä pysyimme budjetissa, vaikka lisätöitä tulikin rakenneavausten jälkeen. Suosittelen Parmatic Oy:tä tekemään remontteja.”

Bridge Properties

Kylpyhuoneen laajennus

”Remontti meni hyvin ja tilaajana olen tyytyväinen lopputulokseen. Kylpyhuoneen laajennus oli iso muutos huoneistossa ja palvelee jatkossa todella hyvin asukkaita. Parmaticin työnjohdon kanssa oli helppo käydä asioista keskustelua ja jokainen muutos ja detalji saatiin sovittua sekä Parmatic jousti hyvin pikaisissakin muutoksissa.”

Yksityinen asiakas

Sokkelin ja valesokkelin kiinnitys

Sokkelin korjauksiin kuuluu myös valesokkelin kengityksen tekeminen. Jossain vaiheessa rakennushistoriaa on rakennettu talojen sokkelit ja lattiatasot liian alhaalle ja lähelle maanpintaa tai jopa maan alle. Sokkelin ja valesokkelin kengityksessä tehdään rakenteellinen korjaus, jossa vanha jo vaurioitunut rakenne poistetaan ja tehdään uusi rakenne. Sen ansiosta rakenne kestää kosteutta paremmin ja kiinteistön elinikä pitenee. Myöskään näin ei ole riskiä suurista vaurioista tai rakenteiden notkahtamisesta.

Lue lisää: valesokkelin korjaus

Sokkelin korjaus
Sokkelin korjaus

Sokkelin korjauksen hinta

Sokkelin korjauksen hintaan vaikuttaa, miten se on aikoinaan toteutettu, sekä tehdäänkö kevyt vai laajempi sokkelin korjauskokonaisuus. Sokkelin pintakunnostuksessa puhutaan noin muutamasta sadasta eurosta metriä kohti, riippuen sokkelin korkeudesta. Laajemmassa sokkelin korjauksessa ja perustusten korjauksessa hinnat lähtevät noin 500 eurosta ylöspäin metriä kohti. Kustannuksia nostaa kaivuiden syvyys, sekä tehdäänkö samalla salaojat ja sadevedet tai kuinka vaurioitunut sokkelin rakenne on.

Parmatic hoitaa talon tukijalan kuntoon

Kauttamme voit teettää kaikki sokkelin korjauksiin ja perustuskorjauksiin liittyvät työt “avaimet käteen” -palveluna. Tarjoamme tarvittaessa suunnittelun ja kerromme eri vaihtoehdot, joista voi valita sokkelikorjauksen laajuuden.

etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy