Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Sisäremontti

Pyydä tarjous

Sisäremontin osa-alueet

Sisäremontti voi sisältää monta eri osa-aluetta ja kokonaisuutta. Sisäremontteja voidaan tehdä yksittäisestä osa-alueesta aina  isompiin kokonaisuuksiin. Tyypillisiä sisäremontteja ovat mm. huoneistomaalaukset, lattiamateriaalien uusiminen, keittiön uusiminen, kylpyhuoneremontti tai tilamuutokset.

Sisäremontilla voidaan uusia ja päivittää pinnat ja rakenteet vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja mukavuuksia.

Sisäremonttiin kuuluu myös tarvittaessa ilmanvaihto ja lämmityksen uusiminen tai niiden muuttaminen.

Toimitilamuutokset
sisäremontti

Sisäremontin hinta

Sisäremontin hinta vaihtelee sen mukaan, miten laajaa tai vaativaa sisäremonttia ollaan tekemässä. Edullisinta on teettää huoneistonmaalaus. Huoneiston maalauksen hinta riippuu tilan tai tilojen koosta ja mitä materiaaleja seinät ja katot ovat. Huoneiston maalauksen hinta on noin 5000–10000 € luokkaa ja vaativammat kohteet ovat useita kymmeniä tuhansia. 

Sisäremonteissa huoneistoissa yleensä suurin ja kustannuksiltaan isoin kokonaisuus on kylpyhuone tai keittiö. Hinnoittelu lähtee noin 5000 €:sta ylöspäin ja kalliimpien materiaalien ja tuotteiden kanssa hinta nousee noin 20 000 euroon. 

Lattiaremontin hinta vaihtelee valittavan materiaalin mukaan ja kustannusarviota on helppo katsoa, kun laskee materiaalin nettihintoja neliöinä uusittaviin tiloihin. Lattiamateriaalin valinnassa yleensä arvokkaampi materiaali on myös hitaampaa työstää, joten silloin myös työn osuus kasvaa. 

Sisäremontti Parmaticin kautta

Parmatic tekee sisäremontit kokonaisuudessa sisältäen kaiken, oli sitten kyseessä pieni kokonaisuus tai laajempi tilakokonaisuus. Huoneistomaalaus, keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai laaja sisäremontti – me teemme kaiken avaimet käteen -palveluna.

Kysy lisää ja kerro tarpeestasi. Kauttamme onnistuu myös suunnittelupalvelu. Teetä mukava sisäremontti sekä nauti uuden tilan mukavuudesta.

etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy