Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Rakennussaneeraus

Pyydä tarjous rakennussaneerauksesta

Parmatic Oy on kokenut rakennussaneerausten urakoitsija ja alan erityisosaaja. Saneerauspalvelumme kattavat kaikki rakennussaneeraukseen liittyvät työt. Pääurakoitsijana vastaamme työstä kokonaisvaltaisesti alusta loppuun takuineen.

Rakennussaneeraus on maailma, jossa uusi yhdistyy vanhaan tai ehkä jo moneen kertaan korjattuun. Saneerausurakka on kohteesta ja ympäristöstä riippuva kokonaisuus. Rakennusten iät vaihtelevat vuosikymmeniä ja erilaisia tyylejä sekä rakennustapoja on lukemattomia. Olemme alaan perehtynyt asiantuntija, jonka vahva osaaminen ja kokemus takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Kokonaisvaltainen rakennussaneeraus

Rakennussaneeraukseen sisältyy olemassa olevien vikojen korjaus, sekä rakennusten toimivuutta häiritsevien seikkojen ennaltaehkäisy. Saneerauksessa korjataan niin ajan myötä rakennuksen kulumisesta ja käytöstä aiheutuneita vaurioita, kuin myös rakennus- tai suunnitteluvirheistä johtuvia toimimattomia rakenteita. Meidän teettämä rakennussaneeraus turvaa kiinteistöjen pitkän eliniän ja rakennusten arvon säilyvyyden.

Julkisivusaneeraukset

Julkisivumaalaus ja -saneeraus on äärimmäisen tärkeää rakennuksen hyvinvoinnille – ulkopinnat suojaavat koko rakennusta, joten niiden tulee olla kunnossa. Julkisivuremontit painottuvat kesäaikaan, mutta niitä saadaan vietyä tehokkaasti eteenpäin muinakin vuodenaikoina sääsuojien turvin.

Sisäsaneeraukset

Sisäsaneerauksissa tilojen käytettävyyttä ja toimintoja voidaan muuttaa – huoneiston tilaratkaisun muuttaminen väliseiniä poistamalla tai siirtämällä on varsin yleistä. Julkisissa ja liiketiloissa tehdään myös paljon tilojen käyttötarkoituksen muutoksia. Toimitiloissa isotkin sisäsaneeraukset talotekniikkaa myöten on yleensä helppo toteuttaa rekennussaneerauksen yhteydessä.

Sisäsaneerauskohteissa uusitaan usein vain osa tilasta, jolloin työskentelyalueen eristäminen on olennaista – työalueen osastointi alipaineistuksineen on nykyään yleinen käytäntö rakennussaneerauskohteissa. Normaalin toiminnan ei tarvitse keskeytyä, vaikka osa kiinteistön tiloista on rankemmankin rakennussaneerauksen kohteena.

Nykymääräysten mukaan saneerauskohteissa on tehtävä asbestikartoitus käytännössä aina, jos rakenteita puretaan – meillä on kokemusta tähänkin työhön tarvittavasta suojauksesta ja pölynhallinnasta.

korajsurakentaminen kylpyhuone

Märkätilasaneeraukset

Märkätilasaneeraus on tarkoin säädeltyä työtä, joka kannattaa ehdottomasti teettää luotettavalla ammattilaisella – taloyhtiöt eivät turhaan edellytä märkätilaremonteissa sertifioitujen asentajien käyttöä. Märkätilasaneeraus on suuri investointi, jossa on erityisen järkevää panostaa vankkaan tekniseen osaamiseen sekä laadukkaisiin pintoihin ja materiaaleihin.

Märkätilasaneerauksissa nykyaikaiset vedeneristysvaatimukset on huomioitava erityisen tarkasti, joten pelkkä pintojen uusiminen ei riitä. Sauna- ja pesutiloissa vanha tila puretaan vesieristykseen asti. Samalla lattiarakenteiden kunto kaatoineen, putkistoineen ja viemäröineen voidaan tutkia perusteellisesti.

Tilaa rakennussaneeraus Parmatic Oy:ltä

Parmatic suunnittelee ja suorittaa rakennussaneerauksen kunnolla alusta loppuun. Nykyään moni työ on luvanvaraista ja työturvallisuusmääräykset tarkkoja, joten saneeraukset kannattaa teettää asiantuntevalla ammattilaisella, joka täyttää asetetut viranomaismääräykset.

etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy