Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Kylpyhuoneremontti

Pyydä tarjous

Märkätilaremontti Parmaticilta

Teemme märkätilaremontit avaimet käteen-palveluna haluamallanne sisällöllä. Olemme tehneet myös laajennettuja kylpyhuoneremontteja, joten osaavat tekijät löytyvät meiltä. Pystymme antamaan myös suunnitteluvinkkejä sekä kertomaan, mitkä tuotteet ovat laadukkaita, mukavia ja kestäviä käyttää huomioiden kuitenkin kohtuulliset kustannukset.  

Hoidamme tarvittaessa myös taloyhtiön kanssa kaikki tarvittavat katselmukset, dokumentit sekä selvitykset, jotta kylpyhuoneremontti sujuu kätevästi. Tehdään yhdessä märkätilasta kodin näyttävin kokonaisuus. 

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontin sisältö ja laatoitustyö

Kylpyhuoneessa suurin kokonaisuus on laatoitustyöt. Laatoitustyöt tulee tehdä huolellisesti ja laattojen tulee sopia käyttötarkoitukseensa. Laatoituksilla saa monenlaista ilmettä kylpyhuoneeseen sekä erilaisia sekä erikokoisia laattoja yhdistelmällä saa aikaan näyttäviä taideteoksia. Kaikki laatoitustyöt tulee teettää ammattilaisella. Kannattaa tutustua huolella yrityksen aikaisempiin töihin. 

Kylpyhuoneremontissa uusitaan kaikki kalusteet kuten vessanpytty, lavuaari, suihku, hana sekä muut halutut kalusteet. Moni ottaa nykypäivänä märkätilaremontin mukana lattialämmityksen sekä rättipatterin. Rättipatteri yleensä korvaa hyvin vanhaa lämpöpatteria, vaikkakin kannattaa huomioida, että jos kylpyhuone sijaitsee ulkoseinällä, lämmitys ja eristys täytyy suunnitella huolella. Lattialämmitys märkätilaremontissa lisää mukavuutta, mutta poistaa myös kosteutta.  

Kylpyhuoneremontteihin ja märkätilaremontteihin kuuluvat myös saunat. Parmatic toteuttaa myös saunoja. 

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneremontin eli märkätilaremontin on tarkoitus tuoda mukavuutta ja käytettävyyttä tilaan. Samalla tilan on tarkoitus toimia niin, että kosteus ei pääse rakenteisiin ja vesi menee sinne, minne sen pitääkin mennä. Tämän vuoksi märkätilaremontti kannattaa aina teettää ammattilaisella. 

Hintoihin vaikuttavat tilan tai laajennettavan tilan neliöt, materiaalivalinnat sekä mahdolliset kalustejärjestyksen muutokset. Kysy lisää meiltä kylpyhuoneremontista tai märkätilaremontista. 

kylpyhuoneremontti helsinki
etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy