Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Rappukäytävien maalaukset

Pyydä tarjous rappukäytävän maalauksesta

Parmatic toteuttaa rappukäytävän maalausta pitkällä kokemuksella, laadukkaalla työnjäljellä ja siistillä otteella. Maalausjälkemme on luonut uuden ilmeen kymmeniin rappukäytäviin ympäri pääkaupunkiseutua.

Rappukäytävien ei aina tarvitse olla harmaita tai valkoisia – yksilölliset rappukäytävämaalaukset saavat uudemmankin rakennuskannan näyttämään viihtyisiltä ja tyylikkäiltä.

Olemme erikoistuneet myös vanhojen kiinteistöjen rappukäytävien maalauksiin. Vanhojen rappukäytävien muodot ja värimaailma koristemaalauksineen lähentelevät taideteosta ja luovat oman uniikin ajankuvansa.

Julkisivu ja rappukäytävät ovat kiinteistön käyntikortti

Kiinteistöissä satunnaisesti asioiville rappukäytävät ovat julkisivujen jälkeen rakennuksen näkyvin osa. Rakennuksissa rappujen ja aulan kunto vaikuttaa olennaisesti asiakkaan ensivaikutelmaan ja varsinkin julkisissa rakennuksissa rappu- ja aulatilojen kunnolla on suuri merkitys asiakkaan viihtyvyyteen.

Rappukäytävätilat vaativat suuren käyttöasteen takia materiaalit, jotka kestävät kovaa kulutusta ja joiden siisteydestä on helppo huolehtia.

Rappukäytävän maalaus on vaativaa korjausrakentamista

Rappukäytävien kunnostus on vaativaa korjausrakentamista, johon suurimman haasteen tuovat tilan käyttäjät. Tiloja ei voida ottaa pois käytöstä kokonaan – työ pitää suorittaa rajoittamalla tilan käyttöä mahdollisimman vähän ja samaan aikaan pitämällä kulkutiet turvattuina. Työssä tarvitaan telineitä, suojauksia, pölynhallintaa ja mahdollisesti myös asbestitöitä.

Aulatiloissa on rakennuksen suurin käyttöaste – tarvittaessa työt tehdään osastoimalla. Aikatauluista sovitaan tilaajien kanssa erikseen, jos kulkuväyliä joudutaan sulkemaan väliaikaisesti. Lattioiden uusinnassa joskus ainoa vaihtoehto on tehdä työ yöllä, josta myöskin sovitaan erikseen tilaajien ja käyttäjien kanssa.

Urakoijan on tärkeää huomioida, että rappukäytävän maalaus ei aiheuta tilan käytölle tarpeettoman pitkiä esteitä tai rajoituksia. Vaativimmissa isommissa kohteissa on tapana edetä työvaihe ja rappukäytävä kerrallaan.

Työvaiheet ja -kohteet

Rappukäytävämaalaukset sisältävät monta työvaihetta ja kunnostettavaa pintaa, muun muassa katot, seinät, lattiat, porrassyöksyt, kaiteet ja käsijohteet, ovet, karmit, listat, ullakot, kellaritilat, hissit ja hissikuilut, ikkunapuitteet, smyykit, tuuletusparvekkeet ja koristepinnat. Rappukäytävämaalauksissa päivitetään usein myös tilan valaistus ja akustiikka.

Jos rappukäytävässä on hissi, tulee sen teknisen toimivuuden ja ulkonäön olla siisti. Huoliteltu ja moitteettomasti toimiva hissi antaa hyvän kuvan käyttäjille kiinteistöstä ja luo osaltaan turvallisuuden tunnetta siinä matkaaville – hissiä on turvallista käyttää.

Parmatic – rappukäytävämaalausten kokenut ammattilainen

Rappukäytävämaalaukset ovat yksi vaativimmista sisäremonttimuodoista: standardin mukaiset työtelineet harvoin sopivat ahtaisiin syöksyihin, korjattavat pinnat saattavat olla useita metriä korkealla. Työ vaatii erikoisosaamista. Huolehdimme asianmukaisesta työturvallisuudesta ja meillä on räätälintyönä kohdekohtaiset suunnitellut työtavat.

Rappukäytävän maalaukset kokonaisvaltaisesti ja laadukkaasti Parmaticilta.

etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy