Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Kattoremontti

Pyydä tarjous kattoremontista

Parmatic tekee kaikki kattoremontit avaimet käteen -periaatteella pääkaupunkiseudulla. Kauttamme saa tilattua bitumi-, huopa-, pelti- ja tiilikattoremontit.

Kattoremontti on elintärkeä rakennuksen elinkaarelle. Katto pitää veden poissa sisätiloista ja ohjaa veden oikeisiin paikkoihin eikä näin kuluta rakennuksen julkisivua tai lammikoidu kävelyreiteille. 

Ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen. 

Kattoremontti

Huopa- ja bitumikattoremontti

Huopakattoa tai bitumikermikattoa on yleensä tasakatoissa ja loivissa katoissa, niin kerrostaloissa kuin omakotitaloissa. Kauttamme saa huopakattoremontin kustannustehokkaasti.  

Huopakattoremontit tehdään yleensä kesäkaudella, mutta tarvittaessa myös katoksen alla talvellakin. Kattoremontti on edullinen, jos nykyinen kate ja kattokaivot ovat kunnossa, jolloin niiden päälle voidaan lisätä kerros nykyaikaista UV-kestävää bitumikermikatetta. Uuden kermin asennuksen jälkeen ei enää tarvitse laittaa sepeliä suojaamaan kermiä/huopaa auringonvalolta. 

Tiilikattoremontti

Tiilikatteen uusiminen ajoissa kannattaa. Vanhasta tiilikatteesta alkaa yleensä irtoamaan palasia ja se kerää paljon roskaa sekä näkyvää sammalta. Katon korjaus on yleensä todella nopea, riippuen siitä, tehdäänkö myös alla olevalle rungolle korjauksia.  

Vanhaa tiilikatetta vastaavia tuotteita on hyvin saatavilla ja kohteen katon ilme muuttuu huomattavasti vaihtamalla siihen uudet tiilet. Tiilikattoremontissa yleensä samalla uusitaan pääty- ja reunalaudat sekä uusitaan sadevedenohjaus ja tehdään paremmat sadevesikourut- ja syöksyt. Tiilikattoremontin yhteydessä kannattaa samalla tarkistaa piippujen ja muiden kattoläpivientien kunto. 

Peltikattoremontti

Peltikatteen kattoremontti tehdään monella eri tapaa. Nykyään tehdään usein myös rakenteen nostoa, jotta saadaan lisää kallistusta sekä peltikatteen alle lisätään aluskate. Peltikatto kannattaa suunnitella hyvin, jotta lopputulos on kestävä ja näyttävä. 

Katon korjauksissa tulee ottaa huomioon, että yleensä ennen uuden asentamista on piippujen ja läpivientien sekä mahdollisten kattoluukkujen rakenteita uusittava sekä tehtävä niille paremmat pohjat, jotta uutta peltiä asentaessa vesi kulkeutuu jatkossa oikeaan suuntaan eikä lammikoidu. 

Kattoremontin ja kattosaneerauksen hinta sekä kesto

Kattoremontit tai toiselta nimeltä kattosaneeraukset ovat suhteellisen nopeita remontteja, mutta kustannuksia kertyy helposti mahdollisista vastaan tulevista lisätöistä ja sääsuojan käytöstä. Kattosaneeraus suositellaan aina tehtäväksi sääsuojan alla, jolloin se on nopeampaa eikä mahdollisia työnaikaisia vesivahinkoja pääse syntymään.  

Kattosaneeraus on laajuudeltaan isompi kuin kattoremontti. Peruskerrostalossa peltikatteen ja rungon uudelleen tekeminen sääsuojan alla kestää noin 2 kuukautta ja maksaa noin 50 000-100 000 €. Tiilikatteen kattosaneeraus kaikkineen pohjatöineen kestää yleensä noin kuukauden ja on jopa puolet edullisempi peltikatteen kattoremonttiin nähden.  

Jokainen kohde on kuitenkin erilainen ja siksi hinta vaihtelee suurestikin. 

Tilaa Parmatic tekemään kattoremontti tai kattosaneeraus

Teemme hyvillä työryhmillä kaikenlaiset kattoremontit nopeasti ja luotettavasti. Kattoremontti on tärkeä osa rakennusta ja kiinteistöä, joten se on tehtävä kerralla hyvin. Kattosaneerauksesta voi kysyä meiltä lisää, tarjoamme myös suunnittelupalvelun tarvittaessa. Tehdään yhdessä rakennukselle kestävä hattu kattoremontilla. 

etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy