Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Lattiaremontti

Pyydä tarjous

Lattiaremontti on tilan tai huoneiston yksi isoimmista ilmeen muutoksista. Parmatic tekee lattiaremontteja pääkaupunkiseudulla niin ammattitoimijoille, yrityksille, taloyhtiöille, yksityisille kuin julkisille toimijoille.  

Asennamme laminaatteja, vinyylilankkua, parkettia, laattaa sekä muita luonnon materiaaleja esim. vanhaa lautalankkua. Teemme myös huoltoa eli meidän kauttamme saa tilattua myös parketin hionnan tai vanhan lautalattian kunnostuksen. Kysy lisää! 

korjausrakentaminen huone
Lattiaremontti

Lattiaremontti toimitilaan

Toimitilan lattiaremontti tulee palvelemaan yleensä pitkän aikaa käyttäjiänsä. Lattiaremontin materiaalit tulee valita hyvin, jotta niissä on hyvä kulutuksen kestävyys. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, mitä toimitilassa tehdään, jolloin materiaalivalinnalla on tärkeä rooli.  

Toimitilan lattiaremontissa materiaalin jälkeen valitaan jalkalistat. Niiden taakse saadaan näppärästi piilotettua uutta tekniikkaa, joka kulkee helposti esimerkiksi uudelle työpisteelle tai kokoushuoneeseen. 

Huoneiston lattiaremontti

Huoneiston lattiaremontin materiaalin valinta tehdään yleensä käyttäjien määrän mukaan. Lisäksi otetaan huomioon käyttötarkoitus ja esimerkiksi lemmikkieläimet. Keittiöön valitaan yleensä vinyyliä sen kosteudenkestävyyden vuoksi tai sitten esimerkiksi isoa lattialaattaa yhdistettynä lattialämmityksen kanssa, jolloin lattia on aina mukavan lämmin. 

Lattiaremontin hinta

Lattiaremontin hinta määräytyy käytetyistä materiaaleista ja työn osuudesta. Materiaalien osalta hinta on helposti laskettavissa neliömäärän mukaan. Työn osuus lasketaan materiaalin käsittelyn helppouden mukaan.  

Perus lattiamateriaalit maksavat noin 20–30 €/m2 ja kalliimmat, kestävämmät materiaalit voivat maksaa jopa 60–100 €/m2. Toimitiloihin tulee yleensä kestävämpää ja kalliimpaa materiaalia, mutta työkustannukset pysyvät neliöhinnaltaan edullisempina, koska tilat ovat yleensä avarampia ja esimerkiksi laminaatin asennus on huomattavasti nopeampaa kuin pienessä huonetilassa. 

Parmatic tekee lattiaremontit kaikille

Teemme lattiaremontit kaikille asiakkaille. Meiltä voit myös kysyä neuvoa materiaaleista. Meillä on hyvät alennukset materiaalitoimittajilta ja todella edullista budjettilaminaattia, jonka avulla tilan ilme saadaan muutettua kustannustehokkaasti muutamassa päivässä. Hanki mukavuutta kävelyyn, käytettävyyteen ja ilmeeseen uudella lattialla. Ole yhteydessä ja kysy lisää! 

etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy