Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Korjausrakentaminen

Pyydä tarjous korjausremontista

Toteutamme korjausrakentamisen palvelua ammattitoimijoille, taloyhtiöille, julkisille toimijoille sekä yksityisille henkilöille pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Kohteitamme ovat olleet toimitilat, koulut, päiväkodit, taloyhtiöt ja yksittäiset asunnot. Palvelemme niin sisä- kuin ulkotöissä kaikessa korjausrakentamisessa.

Korjausrakentamisessa ammattitaitoinen työnjohto ja asiantuntevat työmiehet takaavat toimivan palvelun ja onnistuneen lopputuloksen. Yhteistyössä kattavan alihankintaverkoston kanssa Parmatic tarjoaa laadukkaat korjausrakentamispalvelut sokkelista kattoon.

korjausrakentaminen - freda 47 referenssikuva
korjausrakentaminen rakennusteline

Ennen pitkää kaikki rakennukset vaativat kunnostusta

Trendit tulevat ja menevät, mutta korjausrakentaminen on pysyvää. Ikääntyvä rakennuskanta tarvitsee jatkuvaa ylläpitoa. Mikään rakennus ei ole ikuinen vaan vaatii säännöllistä huoltoa ja ammattilaisen työtä. Pelkästään Suomen ilmasto-olosuhteet luovat rakennuksille omat haasteensa ja vaatimuksensa.

Korjausrakentaminen aloitetaan huolellisella suunnittelulla

Onnistunut korjausrakentaminen vaatii perusteellista ja huolellista suunnittelua. Tehokkuus toteutuu, kun riittävä määrä tekijöitä on oikea-aikaisesti paikalla. Näin myös aikataulut pitävät.

Korjausrakentamisen aikataulutuksissa tulee aina ottaa huomioon, että hyvästä suunnittelusta huolimatta lähes aina tulee odottamattomia seikkoja, jotka saattavat vaikuttaa aikatauluihin. Viivästykset tulee ennakoida ja sisällyttää jo alkuperäiseen aikataulusuunnitelmaan. Korjausrakennusurakoissa lisätöiltä harvoin vältytään. Tämä kannattaa huomioida budjetissa ennen urakkaa.

Tutustu referensseihimme

Freda 47 liiketila

”Remontti meni hyvin budjetissa ja aikataulussa. Kohteen liiketila saatiin heti remontin jälkeen vuokrattua, joten remontti tehtiin hyvään aikaan ja oli tarpeellinen. Parmatic teki työt sovitussa aikataulussa sekä pysyimme budjetissa, vaikka lisätöitä tulikin rakenneavausten jälkeen. Suosittelen Parmatic Oy:tä tekemään remontteja.”

Bridge Properties

Diana Sirius liiketila

”Remontti meni hyvin budjetissa ja aikataulussa. Kohteen liiketila oli ennakkoon vuokrattu ja remontti tehtiin yhteistyössä tulevan käyttäjän toiveiden mukaan. Parmatic teki työt sovitussa aikataulussa sekä pysyimme budjetissa, vaikka lisätöitä tulikin rakenneavausten jälkeen. Suosittelen Parmatic Oy:tä tekemään remontteja.”

Bridge Properties

Kylpyhuoneen laajennus

”Remontti meni hyvin ja tilaajana olen tyytyväinen lopputulokseen. Kylpyhuoneen laajennus oli iso muutos huoneistossa ja palvelee jatkossa todella hyvin asukkaita. Parmaticin työnjohdon kanssa oli helppo käydä asioista keskustelua ja jokainen muutos ja detalji saatiin sovittua sekä Parmatic jousti hyvin pikaisissakin muutoksissa.”

Yksityinen asiakas

Vanhan korjaaminen vaatii erityisosaamista

Rakennusmääräykset muuttuvat Suomessa tiuhaan. Uudet tekniikat, kuten ilmanvaihto- ja energiasäästöratkaisut, luovat haasteita korjausrakentamiseen. Uudistuvat rakennusmääräykset tulee usein huomioida myös jo olemassa olevissa rakennuksissa – tämä on iso haaste vanhemman rakennuskannan ylläpidolle.

Mikäli nykytrendi jatkuu, saattaa korjausrakentamisen tarve vähentyä: vanhan korjaamisen kustannukset kasvavat kohtuuttomiksi ja tulemme valitettavasti näkemään entistä enemmän purkutyömaita, missä uusi korvaa vanhan.

Muuttuvien rakennusmääräysten haasteet

Rakennusmääräykset muuttuvat Suomessa tiuhaan. Uudet tekniikat, muun muassa ilmanvaihto- ja energiasäästöratkaisut luovat haasteita korjausrakentamiseen. Uudistuvat rakennusmääräykset tulee usein huomioida myös jo olemassa olevissa rakennuksissa – tämä on iso haaste vanhemman rakennuskannan ylläpidolle. Mikäli nykytrendi jatkuu, saattaa korjausrakentamisen tarve vähentyä. Vanhan korjaamisen kustannukset kasvavat kohtuuttomiksi ja tulemme valitettavasti näkemään entistä enemmän purkutyömaita, joissa uusi korvaa vanhan.

korajsurakentaminen kylpyhuone
korjausrakentaminen - peruskorjaukset ja asbestikorjaukset - Parmatic Oy

Peruskorjaukset ja asbestikorjaukset

Teemme myös peruskorjauksia ja asbesti- ja sisäilmakorjauksia. Asbestikartoitukset ovat nykyään pakollisia kaikissa korjattavissa tiloissa, jotka on rakennettu ennen vuotta 1994. Meiltä saatte myös vastaavan mestarin palvelut.

Hallitsemme korjaus- ja saneerauskokonaisuudet, toimimme työmaalla aina pääurakoitsijana. Korjausrakennus vaatii lujaa ammattitaitoa myös dokumentoinnin ja lupa-asioiden osalta. Nämä me hallitsemme.

Parmatic on kokenut ja osaava toimija

Meillä on yli 40 vuoden kokemus korjausrakentamisesta, tehokas organisaatio sekä vahva ammattitaito. Parmatic on pitkällä kokemuksellaan saavuttanut tukevan jalansijan korjausrakentamisen ammattilaisena. Meillä on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa ja täytämme velvollisuutemme sovitusti.

Asiakas voi luottaa täysin siihen, että projekti toteutetaan sopimuksen, aikataulujen sekä asetusten mukaisesti työturvallisuusseikkoja unohtamatta. Myönnämme työstämme takuun.

Parmatic Oy on RALA:n jäsen (sertifioitu rakentamisen laatujärjestelmä).

etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy