Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Kylpyhuoneen laajennus Espoossa

TyömaaKylpyhuoneen laajennus
OsoiteTornitaso 2 Espoo
TilaajaYksityinen

Kohteen yleistietoa

Tornitason kerrostalon asukas oli teettänyt valmiit kylpyhuonesuunnitelmat, jonka pohjalta teettivät työn meillä. Kerrostalossa tuli ottaa huomioon ylempi ja alempi asunto sekä sen aikaiset rakenteet huoneistossa. Kylpyhuone oli suunniteltu laajentumaan eteiseen kahteen suuntaan sekä kylpyhuoneen lisätilaksi muutettavaan eteisen ja keittiön välissä olleeseen käytävään laajennettiin kaariseinään asti. Lisäksi suunnitelmissa oli tehdä erillinen lisä vessa huoneistoon. Lisäksi kohteessa tehtiin sähkömuutoksia ja huoneiston ryhmäkeskus siirrettiin uuteen pikkuvessaan.

Remontti eteneminen ja lopputulos

Remontti eteni purkutöiden jälkeen pienillä suunnitelmamuutoksilla loppuun asti sujuvasti. Työt etenivät yhteistyössä hyvin tilaajan kanssa, joka teki samaan aikaan koko huoneiston remonttia sekä keittiön uusimista. Avustimme tilaajaa keittiön rakenteissa, sähkö- ja lvi-töissä, johon myös kylpyhuonelaajennus rajautui sekä uusimme keittiössä muutamaa seinärakennetta sekä purimme yhden väliseinän pois.

Purkutöiden yhteydessä teimme muutamia muutoksia suunnitelmiin sekä kävimme yhdessä läpi taloyhtiön valvojan ja tilaajan kanssa, mm. miten korjaamme rakennusaikaiset palokatkot ja miten uuden vessan viemäröinti tehdään toisella tavalla suunnitelmista poiketen koska molempiin tiloihin tuli seinävessat. Teimme myös tilaajan toiveiden mukaan kaikki erikoislaatoitukset sekä kaariseinä tehtiin vesieristyksen päälle elävän näköiseksi hiertotasoittamalla ja maalaamalla. Ennen lopullisia pintoja tuli vielä muutoksia, jotka joustavasti toteutettiin asiakkaan toiveiden mukaan.

Lopputuloksena asiakas sai laajennetun kylpyhuoneen ja toisen vessan sekä keittiöstä tuli iso ja avara avokeittiö.

Tilaajan kommentit

Remontti meni hyvin ja tilaajana olen tyytyväinen lopputulokseen. Kylpyhuoneen laajennus oli iso muutos huoneistossa ja palvelee jatkossa todella hyvin asukkaita. Parmaticin työnjohdon kanssa oli helppo käydä asioista keskustelua ja jokainen muutos ja detalji saatiin sovittua sekä Parmatic jousti hyvin pikaisissakin muutoksissa. Kohteen omistajana suosittelen Parmatic Oy:tä tekemään remontteja.

kylpyhuoneen laajennus piirustus

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy