Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Vahinkosaneeraus

Ota meihin yhteyttä

Sattuiko vahinko asunnossasi tai toimitiloissasi? Teemme kaikki vesi-, tulipalo- ja muut vahinkosaneeraukset pääkaupunkiseudulla. Tilanteen sattuessa ota meihin yhteyttä.

Palvelemme niin yksityishenkilöitä, yrityksiä, ammattitoimijoita, vakuutusyhtiön edustajia tai julkisen sektorin toimijoita.

Me järjestämme nopeasti paikalle tilanteen selvityksen ja ensitoimet aloitetaan heti, jotta vahinkosaneeraus saadaan aloitettua ilman viivettä.

Erilaisia vahinkosaneeraustapauksia

Vahinkosaneerauksista yleisin on veden aiheuttama kosteusvauriokorjaus. Kosteusvauriokorjaustapauksista yleisin on kylpyhuoneessa tapahtuva lattiakaivon tukkeutuminen ja vesihanan auki jääminen. Tällöin vesi pääsee helposti myös muualle asuntoon, jos sitä ei heti havaita. Näissä tapauksissa esimerkiksi kerrostaloissa kosteusvauriokorjaus laajentuu useampaan asuntoon, ja aina vahinkoasunnon alla oleviin asuntoihin.

Vahinkosaneerauksiin kuuluu myös tulipalojen jälkeen tehtävät puhdistukset ja uudelleen rakentaminen. Tulipalo aiheuttaa yleensä savuvaurioita, jotka tulee saada kapseloitua rakenteissa joihin ne ovat ns. imeytyneet. Rakenteellisissa vaurioissa kaikki vaurioituneet materiaalit puretaan ja  rakennetaan uudelleen. Palovahingoissa vahinkosaneeraustyö saattaa olla todella laaja ja lopullinen uudelleen rakennettava osuus selviää vasta, kun kaikki vaurioituneet materiaalit on saatu purettua ja selvitettyä mitkä kaikki rakenteet voidaan säilyttää. Sekä mihin rakenteisiin voidaan tehdä ns. kapselointikäsittely, joka pitää sisällään tulipalosta aiheutuneet savuhajuhaitat.

Vahinkosaneeraukseen kuuluvat myös rakenteellisten vaurioiden korjaukset, kattovuotokorjaukset ja kaikki kosteusvauriokorjaukset, joissa vesi on päässyt sinne missä sen ei pitäisi olla. Näiden kaikkien seikkojen osalta tulee muun muassa asumishaittaa tai jopa turvallisuus on vaarassa.

Vahinkosaneerauksen kustannukset

Vahinkosaneerauksen kustannuksia on etukäteen haastavaa määrittää ja moni asia vaikuttaa loppusummaan. Perinteisissä kylpyhuoneen vahinkosaneerauksissa, joissa tehdään kosteusvauriokorjaus vain kylpyhuoneen ympäristöön, maksaa noin 30 000 €. Mutta mikäli kosteusvaurio on laajentunut useaan asuntoon, hinta nousee nopeasti jopa 50 000 € / asunto. Tulipaloissa esimerkiksi joudutaan käytännössä koko asunto aina remontoimaan ja vahinkosaneerauksen hinta lähtee noin 50 000 € ylöspäin, riippuen asunnon koosta ja aiheutuneista rakenteellisista vaurioista.

Parmatic vahinkosaneeraajana

Meidän kauttamme saat kokonaispaketin yhdellä kertaa, ja pidämme aina koko vahinkosaneerausprosessin aikana asiakkaan ajan tasalla. Toimimme myös hyvässä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa, joten se helpottaa ja nopeuttaa vahinkosaneerausprosessin etenemistä. Ole siis meihin yhteydessä tai pyydä vakuutusyhtiötäsi ottamaan meihin yhteyttä kun tarvitsette luotettavaa tekijää vahinkosaneeraukselle tai kosteusvauriokorjaukselle. 

etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy