Puujulkisivuremontit

Parmatic tekee puujulkisivuremontit vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella koko pääkaupunkiseudulla.

Rakennuksen julkisivu suojaa koko kiinteistön kuntoa ja on rakennuksen näkyvin osa. Rapistunut pintarakenne ei ole myyvä ja se saattaa antaa täysin väärän kuvan kiinteistön kokonaisarvosta. Pätevä työnjohtomme yhdessä suunnittelijoiden kanssa antaa talolle uuden ilmeen ja varmistaa, että kiinteistösi on edustuskunnossa.

Telineet huputuksineen sekä asianmukainen ja nykyaikainen nostokalusto kuuluvat olennaisena osana palveluumme. Huolehdimme puujulkisivuremontista kokonaisvaltaisesti – tilaaja voi rauhallisin mielin jättää toteutuksen urakoitsijan vastuulle. Työntekijöiden ja asukkaiden asianmukaisesta työturvallisuudesta huolehtiminen kuuluu myös työhömme.

Toimipisteemme sijainti on Espoo, mutta palvelemme koko PK-seutua aina Helsinki, Espoo, Vantaa -alueesta muihin ympäryskuntiin asti.

Pyydä tarjous

Julkisivuremontti parantaa kiinteistön energiatehokkuutta

Julkisivuremontti mahdollistaa kiinteistön energiatehokkuuden parantamisen. Suurimmat lämpöhäviöt johtuvat saumausten ja ikkuna-aukkojen tiivistysten puutteista. Näiden asioiden korjaaminen on yksinkertaista ja kustannukset ovat kohtuulliset. Rakennustyöstä johtuvat eristyspuutteet vaativat perusteellisemman kunnostuksen. Lämpövuodot ovat todennettavissa lämpökameralla.

Laaja julkisivuremontti

Julkisivuremontit - kattotyöt

Julkisivuremontti katolle

Julkisivuremontit katoille

Kattokin on osa rakennuksen julkisivua

Julkisivuremontti koostuu monesta osasta

  • rakenteiden tarkastus ja purku
  • ikkunoiden saneeraukset, tiivistyskorjaukset ja lisäeristykset
  • parvekesaneeraukset
  • ulkoverhoilujen uusiminen
  • vesikattoremontit
  • aluskatteiden korjaukset
  • julkisivun maalaus, rappaustyöt ja tasoitetyöt
  • julkisivujen muutostyöt
  • betonikorjaukset ja paikkaukset
  • elementtisaumojen uusimiset

Julkisivujen kunnossapito on monivaiheinen projekti ja sisältää varsinaisen ulkokuoren lisäksi muun muassa julkisivun metalliosat, puuosat, ovet, parvekkeet, ikkunat, pellitykset, syöksytorvet, vesipellit ja kaiteet. Julkisivuremontit sisältävät lukuisia pieniä osia ja yksityiskohtia.

Katot ovat osa rakennusten julkisivua

Monesti saattaa unohtua, että katto on myös osa rakennuksen julkisivua; katto on itse asiassa rakennuksen tärkein osa. Jos katto ei ole kunnossa, ovat koko kiinteistön rakenteet vaarassa vaurioitua. Peruskorjaus kannattaa aloittaa katon korjauksella, jonka jälkeen siirrytään alaspäin aina sokkeliin ja salaojituksiin asti.

Puisten pientalojen julkisivujen uusiminen

Teemme julkisivuremontteja myös pientaloasukkaille. Pien- ja omakotitalojen julkisivut ovat normaalisti puuta, joka vaatii huoltokorjausta monia muita rakenteita useammin. Lahokorjaukset ja pintakäsittelyt takaavat rakennukselle pidemmän käyttöiän ja suojaavat muita rakenteita.

Julkisivuremontti takaa kiinteistön arvon säilymisen

Suomen vaativien sääolosuhteiden vuoksi rakennusten julkisivut ovat erityisen tärkeä kunnossapidon kohde, sillä julkisivu suojaa koko kiinteistöä ja on luonnollisesti rakennuksen näkyvin osa. Ammattilaisen suorittama julkisivuremontti varmistaa, että kiinteistösi kunto on turvattu ja kiinteistösi on edustuskunnossa.

Parmatic on alan ammattilainen, jolla on työnjohdon sekä työntekijöiden osalta hyvät suhteet suunnittelijoihin. Materiaalit myös kehittyvät jatkuvasti ja saamme tavarantoimittajilta jatkuvaa koulutusta ja tietoa alan kehityksestä.

Julkisivuremontit kokonaisvaltaisesti Parmatic Oy:ltä.

Pyydä tarjous!