Me autamme myös haastavassa maailmantilanteessa

Vaikka maailmantilanne on tällä hetkellä haasteellinen, me autamme teitä parhaamme mukaan. Meillä on voimavaroja, vankka kokemus ja korkea ammattitaito. Olemme kahlanneet läpi haastavien aikojen jo muutamaan kertaan, sillä yrityksellä on ikää jo pian 40 vuotta. Positiivisella asenteella, hyvällä asiakaspalvelulla ja laadulla viemme projektit aina maaliin.

Muuttunut tilanne näkyy rakennuspuolella

Rakennuspuolella, kuten monilla muillakin aloilla, on tällä hetkellä haasteita, sillä materiaalien ja tuotteiden raaka-aineiden tai osien saatavuus on heikko. Tästä syystä myös rakennusprojektien aikataulut ovat paikoitellen venyneet. Joissain tapauksissa aikataulu on mennyt kokonaan uusiksi jo ennen projektin aloittamista.

Lisäksi joidenkin materiaalien kustannukset ovat nousseet jopa 30 % tai enemmänkin. Joissain tuotteissa hinnannousu on tapahtunut tämän vuoden puolella jo kahteen kertaan eli hinnat ovat saattaneet jopa tuplaantua. Me autamme asiakkaitamme löytämään sopivat materiaali- ja toteutusvaihtoehdot.

Puutavaran hinta on noussut.

Meillä on kokemus ja ratkaisut valmiina jokaiseen kohteeseen ja tarpeeseen, oli kyseessä sitten laajempi työmaa tai akuutti tarve, kuten vesivahinkokohde tai muu äkillinen vaurio, joka täytyy korjata mahdollisimman nopealla aikataululla, mutta korkealla laadulla.

Tehdään yhdessä parempi huominen

Te asiakkaat olette meille erittäin tärkeitä ja me tuemme teitä täydellä sydämellämme erilaisissa haasteissa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten muuttuvat tilanteet on otettava heti haltuun. Maailma menee koko ajan eteenpäin ja tulevaisuus näyttää jo valoisammalta. Tehdään yhdessä parempi huominen.

Uudet nettisivumme ovat tulossa ja ne on tarkoitus julkaista kesäkuun aikana. Tutustu lisää palveluihimme ja ota yhteyttä tai pyydä tarjous.

Hyvää kesän alkua!

Janne Kolhonen
Toimitusjohtaja