Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Me autamme myös haastavassa maailmantilanteessa

Vaikka maailmantilanne on tällä hetkellä haasteellinen, me autamme teitä parhaamme mukaan. Meillä on voimavaroja, vankka kokemus ja korkea ammattitaito.

Olemme kahlanneet läpi haastavien aikojen jo muutamaan kertaan, sillä yrityksellä on ikää jo pian 40 vuotta. Positiivisella asenteella, hyvällä asiakaspalvelulla ja laadulla viemme projektit aina maaliin.

Muuttunut tilanne näkyy rakennuspuolella

Rakennuspuolella, kuten monilla muillakin aloilla, on tällä hetkellä haasteita, sillä materiaalien ja tuotteiden raaka-aineiden tai osien saatavuus on heikko. Tästä syystä myös rakennusprojektien aikataulut ovat paikoitellen venyneet. Joissain tapauksissa aikataulu on mennyt kokonaan uusiksi jo ennen projektin aloittamista.

Lisäksi joidenkin materiaalien kustannukset ovat nousseet jopa 30 % tai enemmänkin. Joissain tuotteissa hinnannousu on tapahtunut tämän vuoden puolella jo kahteen kertaan eli hinnat ovat saattaneet jopa tuplaantua. Me autamme asiakkaitamme löytämään sopivat materiaali- ja toteutusvaihtoehdot.

rakennusmateriaalikustannusten nousu yli 30%

Meillä on kokemus ja ratkaisut valmiina jokaiseen kohteeseen ja tarpeeseen, oli kyseessä sitten laajempi työmaa tai akuutti tarve, kuten vesivahinkokohde tai muu äkillinen vaurio, joka täytyy korjata mahdollisimman nopealla aikataululla, mutta korkealla laadulla.

Tehdään yhdessä parempi huominen

Te asiakkaat olette meille erittäin tärkeitä ja me tuemme teitä täydellä sydämellämme erilaisissa haasteissa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten muuttuvat tilanteet on otettava heti haltuun. Maailma menee koko ajan eteenpäin ja tulevaisuus näyttää jo valoisammalta. Tehdään yhdessä parempi huominen.

Uudet nettisivumme ovat tulossa ja ne on tarkoitus julkaista kesäkuun aikana. Tutustu lisää palveluihimme ja ota yhteyttä tai pyydä tarjous.

parempi huominen rakennusalalla

Hyvää kesän alkua!

Janne Kolhonen
Toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Parmatic

Kaikki artikkelikategoriat

Uusimmat blogiartikkelimme

Parmatic sponsoroi urheilua ja edistää terveyttä ja turvallisuutta

Vuosi on vaihtunut, talvi ja hienot lumipeitteet. Olemme menossa kohti 40 v juhlaamme ja tässä blogissa tuomme esiin sponsorointi kampanjoitamme. Tuemme huippu urheilua sekä pyrimme turvaamaan lapsille ja nuorille hyvät harrastusmahdollisuudet. Tukemme auttaa […]

Vuosi 2022 Parmatic yhteenveto ja yrityksellä kohta 40-vuotis juhlat

Joulu on muutaman päivän päästä ja vuoden vaihde lähestyy nopeasti. Vuosi on mennyt meillä mallikkaasti ja paljon on tehty erilaisia projekteja sekä kehitetty yrityksen liiketoimintaa. Ensivuosi 2023 on yrityksen 40 v juhlavuosi, joten […]

Parmatic palvelee ympäri vuoden

Kesä on vielä Suomessa lämpöisenä ja aurinkoisena. Arki on osalla eli meilläkin ollut koko kesän käynnissä, ja me olemme palvelleet asiakkaitamme koko kesän. Pyörä siis jatkaa liikkumistaan ja kohtahan tuo joulukin kolkuttelee ovelle. […]

Parmatic – ammattitaitoa ja sitkeyttä 40 vuoden ajan 

Parmaticin historiaan mahtuu aaltoliikettä, ja niin tulee olemaan todennäköisesti myös tulevaisuudessa.  Kun yrityksen nykyisen omistajan ja vtj:n Sakari Putkosen isäpuoli Kari Hämäläinen perusti Parmaticin vuonna 1983, olivat työt pääasiassa maalaustöitä muutaman ensimmäisen vuoden ajan. Korjausrakentaminen laajemmin tuli mukaan yrityksen toimintaan sen perustajan oman mielenkiinnon myötä.

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy