Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Me autamme myös haastavassa maailmantilanteessa

Vaikka maailmantilanne on tällä hetkellä haasteellinen, me autamme teitä parhaamme mukaan. Meillä on voimavaroja, vankka kokemus ja korkea ammattitaito.

Olemme kahlanneet läpi haastavien aikojen jo muutamaan kertaan, sillä yrityksellä on ikää jo pian 40 vuotta. Positiivisella asenteella, hyvällä asiakaspalvelulla ja laadulla viemme projektit aina maaliin.

Muuttunut tilanne näkyy rakennuspuolella

Rakennuspuolella, kuten monilla muillakin aloilla, on tällä hetkellä haasteita, sillä materiaalien ja tuotteiden raaka-aineiden tai osien saatavuus on heikko. Tästä syystä myös rakennusprojektien aikataulut ovat paikoitellen venyneet. Joissain tapauksissa aikataulu on mennyt kokonaan uusiksi jo ennen projektin aloittamista.

Lisäksi joidenkin materiaalien kustannukset ovat nousseet jopa 30 % tai enemmänkin. Joissain tuotteissa hinnannousu on tapahtunut tämän vuoden puolella jo kahteen kertaan eli hinnat ovat saattaneet jopa tuplaantua. Me autamme asiakkaitamme löytämään sopivat materiaali- ja toteutusvaihtoehdot.

rakennusmateriaalikustannusten nousu yli 30%

Meillä on kokemus ja ratkaisut valmiina jokaiseen kohteeseen ja tarpeeseen, oli kyseessä sitten laajempi työmaa tai akuutti tarve, kuten vesivahinkokohde tai muu äkillinen vaurio, joka täytyy korjata mahdollisimman nopealla aikataululla, mutta korkealla laadulla.

Tehdään yhdessä parempi huominen

Te asiakkaat olette meille erittäin tärkeitä ja me tuemme teitä täydellä sydämellämme erilaisissa haasteissa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten muuttuvat tilanteet on otettava heti haltuun. Maailma menee koko ajan eteenpäin ja tulevaisuus näyttää jo valoisammalta. Tehdään yhdessä parempi huominen.

Uudet nettisivumme ovat tulossa ja ne on tarkoitus julkaista kesäkuun aikana. Tutustu lisää palveluihimme ja ota yhteyttä tai pyydä tarjous.

parempi huominen rakennusalalla

Hyvää kesän alkua!

Janne Kolhonen
Toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Parmatic

Kaikki artikkelikategoriat

Uusimmat blogiartikkelimme

Parmatic ekologisessa vihreässä toiminnassa mukana

Korjausrakentamisen ekologisuus on muun ekoajattelun mukana ollut välillä isokin puheenaihe. Tulevaisuudessa jokainen miettii ja varmasti tulee vastaan urakoita tai asioita, joissa ekologisuus on valttia kilpailutuksissa ja mitä on hyvä ottaa huomioon heti projektin alussa kierrätyksestä.

Me autamme myös haastavassa maailmantilanteessa

Rakentamisen laadun standardoimiseksi laadittu RYL, Rakennusalan yleiset laatuvaatimukset, on alan ammattilaistenkin kesken huonosti tunnettu, ajoittain yksisarvisen myyttisyystasoilla liikkuva otus. Mistä on kysymys, mitä hyötyä siitä on ja mistä se on saatavilla?

Parmaticin toiminnan neljä kulmakiveä

Vuosi 2022 etenee iloisesti kohti kevättä ja uusia projekteja. Parmatic on ollut kohta 40 vuotta palvelemassa asiakkaitaan. Yrityksen pitkän iän ja tyytyväisten asiakkaiden taustalla vaikuttaa monta keskeistä tekijää.

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Kirvuntie 22
02140 ESPOO

 

 

Copyright © 2022 Parmatic Oy