Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Me autamme myös haastavassa maailmantilanteessa

Vaikka maailmantilanne on tällä hetkellä haasteellinen, me autamme teitä parhaamme mukaan. Meillä on voimavaroja, vankka kokemus ja korkea ammattitaito.

Olemme kahlanneet läpi haastavien aikojen jo muutamaan kertaan, sillä yrityksellä on ikää jo pian 40 vuotta. Positiivisella asenteella, hyvällä asiakaspalvelulla ja laadulla viemme projektit aina maaliin.

Muuttunut tilanne näkyy rakennuspuolella

Rakennuspuolella, kuten monilla muillakin aloilla, on tällä hetkellä haasteita, sillä materiaalien ja tuotteiden raaka-aineiden tai osien saatavuus on heikko. Tästä syystä myös rakennusprojektien aikataulut ovat paikoitellen venyneet. Joissain tapauksissa aikataulu on mennyt kokonaan uusiksi jo ennen projektin aloittamista.

Lisäksi joidenkin materiaalien kustannukset ovat nousseet jopa 30 % tai enemmänkin. Joissain tuotteissa hinnannousu on tapahtunut tämän vuoden puolella jo kahteen kertaan eli hinnat ovat saattaneet jopa tuplaantua. Me autamme asiakkaitamme löytämään sopivat materiaali- ja toteutusvaihtoehdot.

rakennusmateriaalikustannusten nousu yli 30%

Meillä on kokemus ja ratkaisut valmiina jokaiseen kohteeseen ja tarpeeseen, oli kyseessä sitten laajempi työmaa tai akuutti tarve, kuten vesivahinkokohde tai muu äkillinen vaurio, joka täytyy korjata mahdollisimman nopealla aikataululla, mutta korkealla laadulla.

Tehdään yhdessä parempi huominen

Te asiakkaat olette meille erittäin tärkeitä ja me tuemme teitä täydellä sydämellämme erilaisissa haasteissa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten muuttuvat tilanteet on otettava heti haltuun. Maailma menee koko ajan eteenpäin ja tulevaisuus näyttää jo valoisammalta. Tehdään yhdessä parempi huominen.

Uudet nettisivumme ovat tulossa ja ne on tarkoitus julkaista kesäkuun aikana. Tutustu lisää palveluihimme ja ota yhteyttä tai pyydä tarjous.

parempi huominen rakennusalalla

Hyvää kesän alkua!

Janne Kolhonen
Toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Parmatic

Kaikki artikkelikategoriat

Uusimmat blogiartikkelimme

Parmatic sponsoroi urheilua ja edistää terveyttä ja turvallisuutta

Vuosi on vaihtunut, talvi ja hienot lumipeitteet. Olemme menossa kohti 40 v juhlaamme ja tässä blogissa tuomme esiin sponsorointi kampanjoitamme. Tuemme huippu urheilua sekä pyrimme turvaamaan lapsille ja nuorille hyvät harrastusmahdollisuudet. Tukemme auttaa […]

Vuosi 2022 Parmatic yhteenveto ja yrityksellä kohta 40-vuotis juhlat

Joulu on muutaman päivän päästä ja vuoden vaihde lähestyy nopeasti. Vuosi on mennyt meillä mallikkaasti ja paljon on tehty erilaisia projekteja sekä kehitetty yrityksen liiketoimintaa. Ensivuosi 2023 on yrityksen 40 v juhlavuosi, joten […]

Uudella toimitusjohtajalla vuosi mittarissa – Parmaticilla kohta 40 vuotta

Tässä hiukan tarinaa omasta taustastani ja siitä, kuinka ensimmäinen vuoteni Parmaticin toimitusjohtajana on sujunut. Juttelin keväällä 2021 Sakari Putkosen kanssa ja sovimme, että ottaisin vetovastuun Parmaticin toiminnasta. Niinpä 1.9.2021 aloitin uudessa pestissä. Vuosi […]

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Kirvuntie 22
02140 ESPOO

 

 

Copyright © 2023 Parmatic Oy