Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Parmatic ekologisessa vihreässä toiminnassa mukana

Korjausrakentamisen ekologisuus on muun ekoajattelun mukana ollut välillä isokin puheenaihe. Tulevaisuudessa jokainen miettii ja varmasti tulee vastaan urakoita tai asioita, joissa ekologisuus on valttia kilpailutuksissa ja mitä on hyvä ottaa huomioon heti projektin alussa kierrätyksestä. Parmatic on ollut Eko toiminnassa mukana jo muutaman vuoden ja siitä on myös meille myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.

Ekologisuus rakennusalalla keskittyy eniten purkujätteen ja uusien tuotteiden pakkauksien materiaalien kierrätyksen hyödyntämiseen. Tuotteiden saaminen uudestaan kierrättämällä hyötykäyttöön säästää luonnonvaroja sekä jätteen määrää keräyspaikoissa. Hyvin pienellä vaivalla esim. purkukohteissa voidaan lajitella kiviaines, erilaiset muovi- ja metallituotteet sekä mahdollisimman vähän pyrkiä jättämään sekajätettä, jolle ei ole uusiohyötykäyttöä.

ekokompassi logo

Parmatic toimii työmailla ekologisesti ja miettii aina kierrätysvaihtoehdot sekä mitkä materiaalit saadaan kierrätykseen. Purkusuunnitelmissa tai kun tehdään uutta ja esim. pakettimateriaalia tulee, niin niistä lajitellaan omiin pinoihin ja roskat toimitetaan jäte- tai kierrätyslaitokselle omiin pisteisiinsä. Vaikka välillä jätteen viemiseen ja tuotteiden järjestämisiin sekä niiden jätemaksuihin menee enemmän aikaa ja rahaa on se jatkossa koko maailman kannalta varmasti puhtaampi ja mukavampi lopputulos.

Parmatic teki myös työvälineiden osalta ensimmäisiä investointeja jo muutama vuosi sitten ja pyrimme jatkossa kaikessa liiketoiminnassa ottamaan huomioon puhtaammat päästöt työvälineissä. Työkoneissa keskitämme hankintamme koneisiin, joilla on pitkä käyttöikä sekä esim. porakoneissa satsaamme hiiliharjattomiin eli pyrimme siihen, ettemme osta kertakäyttötyövälineitä. Ensimmäinen iso investointimme on myös työajoneuvoihin liittyvä eli tulevien leasing sopimusten uudistamisen yhteydessä otamme käyttöön vähäpäästöiset ekologisemmat kulkuvälineet joko hybridi tai täyssähkökäyttöinen. Työvälineiden ja työajoneuvojen ekokehityksen mukaan pyrimme aina valitsemaan tulevaisuudessa ekologisimmat ja käyttöiältään parhaimmat vaihtoehdot.

Hyödynnä Parmatic läpinäkyvä-palvelu

Parmatic tekee uudella Läpinäkyvä-palvelulla töitä läpinäkyvästi eli tarvittaessa autamme teitä budjetoinnissa, kertoen rivi riviltä mitä työ ja tuotteet tulevat maksamaan urakassa. Tekemämme läpinäkyvyysprojekti mallimme on toiminut loistavasti ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, kun tietävät mistä se kokonaishinta muodostuu, niin ei silloin jää kenellekään epäselväksi tai arvailujen varaan mitään. Kysy lisää ja tehdään yhteistyötä, teemme teille aina ilmaisen kustannusarvion jo seuraavaksi työpäiväksi.

Tutustu kotisivuillamme www.parmatic.fi toimintaamme ja ota yhteyttä tai pyydä tarjous.

Hyvää aurinkoisen kevään jatkoa.

Janne Kolhonen
Toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ekologisuus Parmatic

Kaikki artikkelikategoriat

Uusimmat blogiartikkelimme

Parmatic ekologisessa vihreässä toiminnassa mukana

Korjausrakentamisen ekologisuus on muun ekoajattelun mukana ollut välillä isokin puheenaihe. Tulevaisuudessa jokainen miettii ja varmasti tulee vastaan urakoita tai asioita, joissa ekologisuus on valttia kilpailutuksissa ja mitä on hyvä ottaa huomioon heti projektin alussa kierrätyksestä.

Me autamme myös haastavassa maailmantilanteessa

Rakentamisen laadun standardoimiseksi laadittu RYL, Rakennusalan yleiset laatuvaatimukset, on alan ammattilaistenkin kesken huonosti tunnettu, ajoittain yksisarvisen myyttisyystasoilla liikkuva otus. Mistä on kysymys, mitä hyötyä siitä on ja mistä se on saatavilla?

Parmaticin toiminnan neljä kulmakiveä

Vuosi 2022 etenee iloisesti kohti kevättä ja uusia projekteja. Parmatic on ollut kohta 40 vuotta palvelemassa asiakkaitaan. Yrityksen pitkän iän ja tyytyväisten asiakkaiden taustalla vaikuttaa monta keskeistä tekijää.

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Kirvuntie 22
02140 ESPOO

 

 

Copyright © 2022 Parmatic Oy