Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Parmaticin toiminnan neljä kulmakiveä

Vuosi 2022 etenee iloisesti kohti kevättä ja uusia projekteja. Parmatic on ollut kohta 40 vuotta palvelemassa asiakkaitaan. Yrityksen pitkän iän ja tyytyväisten asiakkaiden taustalla vaikuttaa monta keskeistä tekijää.

1. Työntekijät ja työnjohto

Parmaticin toiminnan tärkein kulmakivi ovat mahtavat työntekijät ja työnjohtajat. Hyvä ja ammattitaitoinen porukka on kantanut yrityksen läpi historian ja tarina jatkuu edelleen. Pidämme merkittävänä asiana sitä, että työntekijät ovat viihtyneet Parmaticin palveluksessa pitkään.

2. Asiakasta varten

Parmatic on aina pitänyt kiinni siitä, että työ tehdään omalla työvoimalla, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Vuosikymmenten aikana on hioutunut toimiva systeemi, joka palvelee asiakkaita laadukkaasti, tehokkaasti ja taloudellisesti.

3. Kokonaisvaltaiset palvelut

Palveluumme kuuluu aina kokonaispaketti, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helpon ja vaivattoman toimintamallin. Oma voimavara on vahvuus ja laadun tae.

4. Vastuu työmailla

Olemme hoitaneet velvoitteet työntekijöillemme ja valtiolle aina mallikkaasti. Työturvallisuus on työmailla aina ykkössijalla, jotta työskenteleminen on mukavaa ja riskitöntä. Otamme aina tilaajan toiveet huomioon liikkuessamme kohteessa ja pidämme työmaat siistinä.

Parmatic on tehnyt pääurakointia ja ottanut kokonaisvastuun lukuisista työmaista. Olemme myös verkostoituneet loistavien aliurakoitsijoiden kanssa, jotka tekevät meille erikoistöitä. Yhdessä saamme työt ajallaan ja laadukkaasti maaliin.

Tutustu tarkemmin toimintaamme sivuillamme ja ota yhteyttä!

Hyvää vuodenalkua kaikille!

Janne Kolhonen
Toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Parmatic

Kaikki artikkelikategoriat

Uusimmat blogiartikkelimme

Parmatic sponsoroi urheilua ja edistää terveyttä ja turvallisuutta

Vuosi on vaihtunut, talvi ja hienot lumipeitteet. Olemme menossa kohti 40 v juhlaamme ja tässä blogissa tuomme esiin sponsorointi kampanjoitamme. Tuemme huippu urheilua sekä pyrimme turvaamaan lapsille ja nuorille hyvät harrastusmahdollisuudet. Tukemme auttaa […]

Vuosi 2022 Parmatic yhteenveto ja yrityksellä kohta 40-vuotis juhlat

Joulu on muutaman päivän päästä ja vuoden vaihde lähestyy nopeasti. Vuosi on mennyt meillä mallikkaasti ja paljon on tehty erilaisia projekteja sekä kehitetty yrityksen liiketoimintaa. Ensivuosi 2023 on yrityksen 40 v juhlavuosi, joten […]

Parmatic palvelee ympäri vuoden

Kesä on vielä Suomessa lämpöisenä ja aurinkoisena. Arki on osalla eli meilläkin ollut koko kesän käynnissä, ja me olemme palvelleet asiakkaitamme koko kesän. Pyörä siis jatkaa liikkumistaan ja kohtahan tuo joulukin kolkuttelee ovelle. […]

Parmatic – ammattitaitoa ja sitkeyttä 40 vuoden ajan 

Parmaticin historiaan mahtuu aaltoliikettä, ja niin tulee olemaan todennäköisesti myös tulevaisuudessa.  Kun yrityksen nykyisen omistajan ja vtj:n Sakari Putkosen isäpuoli Kari Hämäläinen perusti Parmaticin vuonna 1983, olivat työt pääasiassa maalaustöitä muutaman ensimmäisen vuoden ajan. Korjausrakentaminen laajemmin tuli mukaan yrityksen toimintaan sen perustajan oman mielenkiinnon myötä.

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy