Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Parmaticin toiminnan neljä kulmakiveä

Vuosi 2022 etenee iloisesti kohti kevättä ja uusia projekteja. Parmatic on ollut kohta 40 vuotta palvelemassa asiakkaitaan. Yrityksen pitkän iän ja tyytyväisten asiakkaiden taustalla vaikuttaa monta keskeistä tekijää.

1. Työntekijät ja työnjohto

Parmaticin toiminnan tärkein kulmakivi ovat mahtavat työntekijät ja työnjohtajat. Hyvä ja ammattitaitoinen porukka on kantanut yrityksen läpi historian ja tarina jatkuu edelleen. Pidämme merkittävänä asiana sitä, että työntekijät ovat viihtyneet Parmaticin palveluksessa pitkään.

2. Asiakasta varten

Parmatic on aina pitänyt kiinni siitä, että työ tehdään omalla työvoimalla, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Vuosikymmenten aikana on hioutunut toimiva systeemi, joka palvelee asiakkaita laadukkaasti, tehokkaasti ja taloudellisesti.

3. Kokonaisvaltaiset palvelut

Palveluumme kuuluu aina kokonaispaketti, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helpon ja vaivattoman toimintamallin. Oma voimavara on vahvuus ja laadun tae.

4. Vastuu työmailla

Olemme hoitaneet velvoitteet työntekijöillemme ja valtiolle aina mallikkaasti. Työturvallisuus on työmailla aina ykkössijalla, jotta työskenteleminen on mukavaa ja riskitöntä. Otamme aina tilaajan toiveet huomioon liikkuessamme kohteessa ja pidämme työmaat siistinä.

Parmatic on tehnyt pääurakointia ja ottanut kokonaisvastuun lukuisista työmaista. Olemme myös verkostoituneet loistavien aliurakoitsijoiden kanssa, jotka tekevät meille erikoistöitä. Yhdessä saamme työt ajallaan ja laadukkaasti maaliin.

Tutustu tarkemmin toimintaamme sivuillamme ja ota yhteyttä!

Hyvää vuodenalkua kaikille!

Janne Kolhonen
Toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Parmatic

Kaikki artikkelikategoriat

Uusimmat blogiartikkelimme

Parmatic ekologisessa vihreässä toiminnassa mukana

Korjausrakentamisen ekologisuus on muun ekoajattelun mukana ollut välillä isokin puheenaihe. Tulevaisuudessa jokainen miettii ja varmasti tulee vastaan urakoita tai asioita, joissa ekologisuus on valttia kilpailutuksissa ja mitä on hyvä ottaa huomioon heti projektin alussa kierrätyksestä.

Me autamme myös haastavassa maailmantilanteessa

Rakentamisen laadun standardoimiseksi laadittu RYL, Rakennusalan yleiset laatuvaatimukset, on alan ammattilaistenkin kesken huonosti tunnettu, ajoittain yksisarvisen myyttisyystasoilla liikkuva otus. Mistä on kysymys, mitä hyötyä siitä on ja mistä se on saatavilla?

Parmaticin toiminnan neljä kulmakiveä

Vuosi 2022 etenee iloisesti kohti kevättä ja uusia projekteja. Parmatic on ollut kohta 40 vuotta palvelemassa asiakkaitaan. Yrityksen pitkän iän ja tyytyväisten asiakkaiden taustalla vaikuttaa monta keskeistä tekijää.

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Kirvuntie 22
02140 ESPOO

 

 

Copyright © 2022 Parmatic Oy