Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen vaatii tinkimätöntä osaamista ja lujaa ammattitaitoa, jota Parmaticilta löytyy kohta jo 40 vuoden edestä. Toimimme korjausurakoissa aina pääurakoitsijana.

Korjausrakentamisessa ammattitaitoinen työnjohto ja asiantuntevat työmiehet takaavat toimivan palvelun ja onnistuneen lopputuloksen. Kattavan alihankintaverkoston avulla yhdessä omien ammattilaisten kanssa Parmatic takaa korjausrakentamispalvelut sokkelista kattoon.

Ennen pitkää kaikki rakennukset vaativat kunnostusta

Trendit tulevat ja menevät, mutta korjausrakentaminen on pysyvää. Ikääntyvä rakennuskanta tarvitsee jatkuvaa ylläpitoa. Mikään rakennus ei ole ikuinen vaan vaatii säännöllistä huoltoa ja ammattilaisen työtä. Pelkästään Suomen ilmasto-olosuhteet luovat rakennuksille omat haasteensa ja vaatimuksensa.

Pyydä tarjous »

Sisätilojen korjausrakentaminen

Liikuntasalin saneerausta

Korjausrakentamisprojekti

Korjausrakentaminen aloitetaan huolellisella suunnittelulla

Onnistunut korjausrakentamistyö vaatii perusteellista ja huolellista suunnittelua. Tehokkuus toteutuu, kun riittävä määrä tekijöitä on oikea-aikaisesti paikalla. Näin myös aikataulut pitävät.

Huom. Korjausrakentamisen aikataulutuksissa tulee aina ottaa huomioon, että hyvästä suunnittelusta huolimatta lähes aina tulee odottamattomia seikkoja, jotka saattavat vaikuttaa aikatauluihin. Viivästykset tulee ennakoida ja sisällyttää jo alkuperäiseen aikataulusuunnitelmaan. Korjausrakennusurakoissa lisätöiltä harvoin vältytään. Tämä kannattaa huomioida budjettia luodessa ennen urakkaa.

Vanhan korjaaminen vaatii erityisosaamista

Korjausrakentaminen on hyvin laaja-alaista erikoisosaamista vaativa toimiala, joka poikkeaa huomattavasti uudisrakentamisesta: rakennukset vaihtelevat iältään vähintäänkin kymmeniä vuosia. Lisäksi eri tyylisiä rakennuksia ja rakennustapoja on lukemattomia.

Jokainen korjausrakennusprojekti vaatii onnistuakseen perehtynyttä ja kokenutta alan asiantuntijaa. Uuden yhdistäminen vanhaan tai jopa moneen kertaan korjattuun kohteeseen luo tarpeen, jossa osaaminen ja kokemus ovat suureksi hyödyksi.

Muuttuvien rakennusmääräysten haasteet

Rakennusmääräykset muuttuvat Suomessa tiuhaan. Uudet tekniikat, muun muassa ilmanvaihto- ja energiasäästöratkaisut luovat haasteita korjausrakentamiseen. Uudistuvat rakennusmääräykset tulee usein huomioida myös jo olemassa olevissa rakennuksissa – tämä on iso haaste vanhemman rakennuskannan ylläpidolle. Mikäli nykytrendi jatkuu, saattaa korjausrakentamisen tarve vähentyä: vanhan korjaamisen kustannukset kasvavat kohtuuttomiksi ja tulemme valitettavasti näkemään entistä enemmän purkutyömaita, missä uusi korvaa vanhan.

Uusittu yläkerran tila

Kylpyhuoneen korjausrakentaminen

 

Lisää referenssikuvia »

Peruskorjaukset ja asbestikorjaukset

Teemme myös peruskorjauksia ja asbesti- ja sisäilmakorjauksia. Asbestikartoitukset ovat nykyään pakollisia kaikissa korjattavissa tiloissa, jotka on rakennettu ennen vuotta 1994. Meiltä saatte myös vastaavan mestarin palvelut.

Hallitsemme korjaus- ja saneerauskokonaisuudet – toimimme työmaalla pääurakoitsijana. Korjausrakennus vaatii lujaa ammattitaitoa myös dokumentoinnin ja lupa-asioiden osalta. Nämä me hallitsemme.

Parmatic on kokenut ja osaava toimija

Meillä on yli 30 vuoden kokemus korjausrakentamisesta, tehokas organisaatio sekä vahva ammattitaito. Parmatic on pitkällä kokemuksellaan saavuttanut tukevan jalansijan korjausrakentamisen ammattilaisena. Meillä on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa ja täytämme velvollisuutemme sovitusti.

Asiakas voi luottaa täysin siihen, että projekti toteutetaan sopimuksen, aikataulujen sekä asetusten mukaisesti työturvallisuusseikkoja unohtamatta. Myönnämme työstämme takuun.

Parmatic Oy on RALA:n jäsen (sertifioitu rakentamisen laatujärjestelmä).

Ota yhteyttä