Luotettava ja laadukas rakennuskorjausyritys pääkaupunkiseudulla

Rakennusliike Vantaa

Pyydä tarjous korjausremontista

Rakennusliike Vantaa – Parmatic Oy toteuttaa laadukkaasti ja luotettavasti koko alan tarpeet ammattitoimijoille, julkiselle puolelle, yrityksille, taloyhtiöille sekä yksityisille Vantaan ja Uudenmaan alueella.

Toteutamme kaikki rakennusprojektit vankalla ammattitaidolla sekä kokemuksella: Parmatic Oy on toiminut pääurakoitsijana jo yli 40 vuotta. Olemme olleet rakentamassa pääkaupunkiseudulla vuosikymmenten ajan, tarjoten asiakkaillemme kestäviä ja tyylikkäitä ratkaisuja. Käytämme uusinta teknologiaa ja innovatiivisia ratkaisuja varmistaaksemme, että rakennuskohteemme ovat paitsi kauniita, myös älykkäästi suunniteltuja. Meille jokainen projekti on mahdollisuus luoda asiakkaallemme jotain ainutlaatuista ja kestävää. Oli kyseessä sitten uudisrakennus, korjaus- tai remonttiprojekti, olemme täällä toteuttamassa visioitasi.

Asiakas voi luottaa täysin siihen, että projekti toteutetaan sopimuksen, aikataulujen sekä asetusten mukaisesti työturvallisuusseikkoja unohtamatta. Myönnämme työstämme takuun.

Parmatic Oy on RALA:n jäsen (sertifioitu rakentamisen laatujärjestelmä).

korjausrakentaminen - freda 47 referenssikuva
korjausrakentaminen rakennusteline

Luotettavaa ja laadukasta rakentamista pääkaupunkiseudulla

Rakennusliike Vantaa – Parmatic Oy vaalii hyvän rakennustavan perinteitä sekä rehtiä suomalaista työasennetta.

Rakennusyritys Parmatic Oy on yhdistelmä suomalaista laatua, ammattitaitoa, innovaatiota ja asiakaslähtöisyyttä. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on erilainen, ja jokainen projekti on ainutlaatuinen. Siksi panostamme vahvasti asiakaslähtöisyyteen. Kuuntelemme tarpeitasi, ymmärrämme toiveesi ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka ylittävät odotuksesi.

Olemme erikoistuneet täyden palvelun korjausrakentamiseen, puujulkisivukorjauksiin, sisäilmakorjauksiin, kattoremontteihin sekä rakennusten maalaukseen Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla. Toteutamme toimitilaremontteja, huoneistoremontteja ja meidän kauttamme saat kaikki palvelut samasta paikasta luotettavasti ja tehokkaasti avaimet käteen -periaatteella.

Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja ja huolehdimme siitä, että jokainen yksityiskohta on viimeistelty huippuunsa. Työmme heijastaa sitoutumistamme kestävään ja pitkäikäiseen rakentamiseen.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, julkiset toimijat, ammattitoimijat sekä yksityiset. Rakennuskohteitamme ja korjausrakentamisen kohteitamme ovat toimitilat, koulut, päiväkodit, taloyhtiöt, ja yksittäiset asunnot.

Tarjoamme laadukkaat rakentamispalvelut sokkelista kattoon kattavan alihankintaverkostomme kanssa. Ammattitaitoinen työnjohtomme sekä asiantuntevat rakennusmiehemme takaavat toimivat rakennuspalvelut sekä onnistuneen ja kestävän lopputuloksen.

Tutustu referensseihimme

Freda 47 liiketila

”Remontti meni hyvin budjetissa ja aikataulussa. Kohteen liiketila saatiin heti remontin jälkeen vuokrattua, joten remontti tehtiin hyvään aikaan ja oli tarpeellinen. Parmatic teki työt sovitussa aikataulussa sekä pysyimme budjetissa, vaikka lisätöitä tulikin rakenneavausten jälkeen. Suosittelen Parmatic Oy:tä tekemään remontteja.”

Bridge Properties

Diana Sirius liiketila

”Remontti meni hyvin budjetissa ja aikataulussa. Kohteen liiketila oli ennakkoon vuokrattu ja remontti tehtiin yhteistyössä tulevan käyttäjän toiveiden mukaan. Parmatic teki työt sovitussa aikataulussa sekä pysyimme budjetissa, vaikka lisätöitä tulikin rakenneavausten jälkeen. Suosittelen Parmatic Oy:tä tekemään remontteja.”

Bridge Properties

Kylpyhuoneen laajennus

”Remontti meni hyvin ja tilaajana olen tyytyväinen lopputulokseen. Kylpyhuoneen laajennus oli iso muutos huoneistossa ja palvelee jatkossa todella hyvin asukkaita. Parmaticin työnjohdon kanssa oli helppo käydä asioista keskustelua ja jokainen muutos ja detalji saatiin sovittua sekä Parmatic jousti hyvin pikaisissakin muutoksissa.”

Yksityinen asiakas

Rakenna tulevaisuutta luottavaisin askelein – Meiltä saat täyden palvelun korjausrakennusratkaisut!

Haluamme esitellä sinulle ylpeänä palvelumme, jotka tekevät rakentamisesta helppoa ja tuloksellista kaikenkokoisille asiakkaille – taloyhtiöille, yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityisille kotitalouksille.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan korjausrakennuspalveluita, jotka täyttävät vaativimmatkin standardit. Rakennusliike Vantaa Parmatic Oy:n asiantunteva tiimimme tuo mukanaan vuosien kokemuksen ja ammattitaidon, joka näkyy jokaisessa projekteissamme. Olipa kyseessä sitten vanhan kiinteistön saneeraus, liiketilan muutos tai julkisen tilan päivitys, me olemme valmiita vastaamaan tarpeisiisi.

Tarjoamme laajan valikoiman korjausrakennuspalveluita, mukaan lukien julkisivuremontit, kattohuollot, kattoremontit, sisätilojen muutostyöt, ja paljon muuta. Huolehdimme projekteistasi alusta loppuun asti, mikä vapauttaa sinut keskittymään omaan liiketoimintaasi, tai nauttimaan kodistasi ilman stressiä.

Meille luottamus on kunnia-asia. Takaamme työmme laadun ja noudatamme sovittuja aikatauluja. Käytämme ainoastaan huippulaatuisia materiaaleja ja uusinta teknologiaa varmistaaksemme kestävät ja tyylikkäät lopputulokset.

Kun valitset meidät kumppaniksesi korjausrakennusprojektiisi, saat luotettavan ja ammattitaitoisen tiimin tueksesi. Olemme sitoutuneet tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme ja rakentamaan kestävästi.

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan rakennustavoitteesi.

korajsurakentaminen kylpyhuone

Taloyhtiösi Luottokumppani Rakennushankkeissa – Rakennusliike Vantaa – Parmatic Oy

Parmatic Oy on omistautunut tarjoamaan huippuluokan rakennuspalveluita taloyhtiöille. Kun valitset meidät kumppaniksesi, valitset laadukkaan rakentamisen, luotettavuuden ja asiakaslähtöisyyden.

Miksi valita Parmatic Oy taloyhtiösi rakennuskumppaniksi?

 • Kokemus taloyhtiöiden rakennustarpeista: Ymmärrämme taloyhtiöiden erityistarpeet ja vaatimukset. Vuosien kokemus taloyhtiörakentamisesta on opettanut meille, mitä tarvitaan onnistuneeseen ja sujuvaan yhteistyöhön.
 • Laadukas korjausrakentaminen: Tarjoamme kattavat korjausrakennuspalvelut. Huolehdimme, että taloyhtiönne on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa, oli kyse sitten julkisivuremontista, märkätiloista tai kokonaan uusista tiloista.
 • Asiakaslähtöisyys: Jokainen taloyhtiö on uniikki, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Kuuntelemme tarkasti ja ymmärrämme, mitä taloyhtiösi tarvitsee.

Palvelumme Taloyhtiöille:

 • Korjausrakentaminen
 • Sisätilaremontit
 • Märkätila- ja kylpyhuoneremontit
 • Kattoremontti
 • Julkisivuremontit
 • Kattava suunnittelu ja projektinjohto

Huolehdimme kaikista taloyhtiön korjausrakentamiseen liittyvistä tarpeista.

Kylpyhuoneremontti

Rakennamme Unelmasi Todeksi – Luotettava Kumppanisi Rakennushankkeissa

Vuosien kokemuksella olemme oppineet rakentamaan menestyksekkäästi kaikenkokoisia projekteja. Ammattitaitoinen tiimimme takaa sinulle huippuluokan osaamisen ja tehokkaan projektin läpiviennin.

Erikoisosaamistamme:

 • Korjausrakentaminen
 • Saneeraus ja remontit
 • Suunnittelupalvelut
 • Projektinjohto ja valvonta

Etsitkö luotettavaa kumppania seuraavaan rakennusprojektiisi? Me olemme täällä auttamassa! Olemme remontoineet vuosien varrella lukuisia kiinteistöjä. Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, ja anna meidän tehdä unelmistasi todellisuutta. Rakennusliike Vantaa – Parmatic Oy:llä on kymmenien vuosien kokemus korjausrakentamisesta sekä erilaisista remonttikohteista. Rakennamme rakennusprojektisi luotettavasti, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

Rakennusliike Vantaa – Parmatic Oy:n tarjoamat palvelut

Rakennussaneeraus

Parmatic Oy on kokenut rakennussaneerausten urakoitsija ja alan erityisosaaja. Saneerauspalvelumme kattavat kaikki rakennussaneeraukseen liittyvät työt. Pääurakoitsijana vastaamme työstä kokonaisvaltaisesti alusta loppuun takuineen.

Parmatic toteuttaa rappukäytävän maalausta pitkällä kokemuksella, laadukkaalla työnjäljellä ja siistillä otteella. Maalausjälkemme on luonut uuden ilmeen kymmeniin rappukäytäviin ympäri pääkaupunkiseutua.

Rakennuskorjaussuunnittelu

Rakennuskorjaussuunnittelijamme toimii rakennetekniikan asiantuntijana korjauksen yhteydessä varmistaen rakenteelliset ratkaisut ja tehden suunnitelmat, joiden pohjalta korjaustyö tulee toteuttaa. Korjausmenetelmät valitaan korjauksen tavoitteiden ja rakennuksen kunnon perusteella. Korjaussuunnittelu on usein vaativampaa kuin vastaavan uudisrakennuksen suunnittelu, koska tekijän tulee tuntea vanhat rakenneratkaisut ja niiden toimintaperiaatteet sekä niille soveltuvat korjausratkaisut.

Jokaisessa rakennuskorjaussuunnittelussa teemme teille kustannusarvion aikatauluineen. Toimimme pk-seudulla ja palvelemme yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja kaupunkeja. Ota meihin yhteyttä!

Toimitilamuutokset

Olemme erikoistuneet tekemään ammattitoimijoille, yrityksille sekä julkiselle puolelle toimitilamuutoksia. Olemme toteuttaneet suuria saneerauksia esimerkiksi kouluille ja päiväkodeille ja liiketiloille, kuten myös pienempiä yksittäisiä toimitilamuutoksia kuten toimistosaneerauksia. Pyydä tarjous!

Rappukäytävien maalaus

Parmatic toteuttaa rappukäytävän maalausta pitkällä kokemuksella, laadukkaalla työnjäljellä ja siistillä otteella. Maalausjälkemme on luonut uuden ilmeen kymmeniin rappukäytäviin ympäri pääkaupunkiseutua!

Sisäremontti, märkätilaremontti, lattiaremontti

Meiltä onnistuu huoneistomaalaukset, lattiamateriaalien uusiminen, keittiön uusiminen, kylpyhuoneremontti tai tilamuutokset. Sisäremontilla voidaan uusia ja päivittää pinnat ja rakenteet vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja mukavuuksia. Sisäremonttiin kuuluu myös tarvittaessa ilmanvaihto ja lämmityksen uusiminen tai niiden muuttaminen.

Teemme märkätilaremontit avaimet käteen-palveluna haluamallanne sisällöllä. Olemme tehneet myös laajennettuja kylpyhuoneremontteja, joten osaavat tekijät löytyvät meiltä. Pystymme antamaan suunnitteluvinkkejä sekä kertomaan, mitkä tuotteet ovat laadukkaita, mukavia ja kestäviä käyttää huomioiden kuitenkin kohtuulliset kustannukset. 

Hoidamme tarvittaessa taloyhtiön kanssa kaikki tarvittavat katselmukset, dokumentit sekä selvitykset, jotta kylpyhuoneremontti sujuu kätevästi. Tehdään yhdessä märkätilasta kodin näyttävin kokonaisuus!

Lattiaremontti on tilan tai huoneiston yksi isoimmista ilmeen muutoksista. Parmatic Oy tekee lattiaremontteja pääkaupunkiseudulla niin ammattitoimijoille, yrityksille, taloyhtiöille, yksityisille kuin julkisille toimijoille. Asennamme laminaatteja, vinyylilankkua, parkettia, laattaa sekä muita luonnon materiaaleja esim. vanhaa lautalankkua. Teemme myös huoltoa eli meidän kauttamme saa tilattua myös parketin hionnan tai vanhan lautalattian kunnostuksen. Kysy lisää!

Kattoremontti

Parmatic Oy toteuttaa kattoremontit laadukkaasti ammattitaidolla Vantaan ja Uudenmaan alueella.

Asiakkaitamme ovat yritykset, taloyhtiöt, yksityiset kotitaloudet sekä julkinen sektori. Parmatic Oy toimittaa kattoremontit helposti ja luotettavasti avaimet käteen-periaatteella pääkaupunkiseudulla.

Julkisivuremontti ja julkisivumaalaus

Telineet huputuksineen sekä asianmukainen ja nykyaikainen nostokalusto kuuluvat olennaisena osana palveluumme. Huolehdimme puujulkisivuremontista kokonaisvaltaisesti ja tilaaja voi rauhallisin mielin jättää toteutuksen urakoitsijan vastuulle.

Teemme puujulkisivumaalaukset usean kymmenen vuoden kokemuksella. Puujulkisivut tulisi maalata vähintään 5–10 vuoden välein. Auringolle alttiina olevat puujulkisivut tulisi maalata vähintään 5 vuoden välein, koska aurinko ns. polttaa julkisivua.

Vahinkosaneeraus

Sattuiko vahinko asunnossasi tai toimitiloissasi? Teemme kaikki vesi-, tulipalo- ja muut vahinkosaneeraukset pääkaupunkiseudulla. Tilanteen sattuessa ota meihin yhteyttä.

Palvelemme niin yksityishenkilöitä, yrityksiä, ammattitoimijoita, vakuutusyhtiön edustajia tai julkisen sektorin toimijoita.

Järjestämme nopeasti paikalle tilanteen selvityksen, ja ensitoimet aloitetaan heti, jotta vahinkosaneeraus saadaan aloitettua ilman viivettä.

Sokkelin korjaus ja perustusten korjaukset

Parmatic Oy tekee sokkelin ja perustusten korjauksia kaikille asiakkaille pääkaupunkiseudulla.

Sokkelin korjauksiin kuuluu myös haljenneen sokkelin korjaus ja painuneen perustusten korjaus. Sokkelin ja perustusten korjauksia tehdään pääosin, kun kelit ovat plussan puolella. Talvella tehtävät sokkelikorjaukset tehdään hätäkorjauksina sääsuojien alla.

Valesokkelin korjaus

Teemme valesokkelin korjaukset ja valesokkelin kengitykset. Valesokkelin kengityskorjauksella voidaan korjata pientalojen valesokkelin kosteusvaurioita ja pidentää kiinteistön elinikää vuosikymmeniä.

Asbestikorjaukset ja peruskorjaukset

Teemme peruskorjauksia ja asbesti- ja sisäilmakorjauksia. Asbestikartoitukset ovat nykyään pakollisia kaikissa korjattavissa tiloissa, jotka on rakennettu ennen vuotta 1994.

Erikoisosaamistamme ovat korjaus- ja saneerauskokonaisuudet, ja toimimme työmaalla aina pääurakoitsijana. Korjausrakennus vaatii lujaa ammattitaitoa myös dokumentoinnin ja lupa-asioiden osalta. Asiantunteva rakennustiimimme hallitsee kaikki edellämainitut, ja osaamme valita oikeat tekniikat sekä parhaimmat käytettävät materiaalit tilanteen ja tarpeen sekä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Kauttamme saat koko asbestipaketin helposti ja meiltä löytyy joustavasti tekijät niin pieniin kuin isompiinkin kokonaisuuksiin. Huolehdimme asbestipurun alusta loppuun turvallisesti.

Kyseessä on erikoisliikkeiden luvanvarainen työ eli yrityksen tulee olla aluehallintoviraston asbestipurkutyöluparekisterissä. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja kaupunkeja. Meiltä saat myös asbestikartoituksen.

freda 47 referenssikuva

Tarvitsetko korjausrakentamispalveluja Vantaalla tai Uudellamaalla?

Parmatic Oy:n erikoisosaamista ovat kaikenlaiset korjaussaneeraukset ja vahinkosaneeraukset sekä sisätiloissa että ulkona. Teemme töitä niin pääurakoitsijana tarjousten perusteella, yhteistoimintamallilla, puitesopimuksilla kuin tuntitöinäkin. Sovimme aina toimintamallista yhdessä asiakkaan kanssa. Kaikki toimintamme on läpinäkyvää sekä luotettavaa. Parmatic Oy on tarjonnut asiakkailleen korjausrakentamisen kokonaispalvelua pääkaupunkiseudulla menestyksekkäästi jo vuodesta 1983.

etu ikoni

Omat työnjohtajat ja työntekijät
takaavat työn laadun ja palvelun joustavuuden

etu ikoni

Saat meidät nopeasti kiinni ja otamme toiveesi monipuolisesti huomioon

etu ikoni

Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunniakysymys

etu ikoni

40v kokemus varmistaa edulliset kokonaiskustannukset

RALA Pätevyys Suomen vahvimmat logoKauppalehti menestyjätEko Kompassi logo

Parmatic Oy

 

Turuntie 20 D 78
02650 ESPOO

 

 

Copyright © 2024 Parmatic Oy